ustam sakın pirelli almayın berbat lastık golfümde var 12 bin km de balon yada fındıklama adı neyse ondan yaptı.yol tutuşu zayıf ve sert + sıfır gittim ön lastikleri değiştirdim daha ilk depo benzinim bitmeden ilk çukurda oda balon verdi. p zero 220 45 17 olması lazım benimki.
bu arada tanesi 300 TL idi 2 tane almıştım
birgstone de mercedes E class araçlara takılan seri 275 TL dediler eşşeklik ettim bir kere desen bozulmasın diye pirelli aldım ama hala pişmanım
245 45 17 lastik tavsiyesine ihtiyacım var. Sessizlik ve konfor benim için önemli.
Araç 2008 Audi TT Roadster
Onur
14' f30 316
bana kalirsa en yumuşak michelin en sessiz brigstone. her yer asfalt olmadığı için brigstone alacağım bir dahakine. heryer asfalt olsa michelin alırdım ama şekil itibariyle traktör lastiği gibi michelinde
turanza tutmaz, kafa devamlı her kalkışta (VSA da yoksa) sağa sola oynar (kendi FD6'ımda kullandım, tecrübeyle sabittir).
Şu anda 285/30/19 CONTI SC5P kullanıyorum yeni taktırdım çok ama çok memnunum Pirelli P zero lara göre hem daha sessiz ve konforlu hemde yol tutuş çok ama çookk daha iyi. Conti den şaşmayın...
yumuşak ve sessiz olduğu için tavsiye ettim ki 195 50 15 potenzadan 195 45 16 pzero ya geçtiğimde bile daha yumuşak gelmişti
2 takım pzero nero kullandım 2 takımda 195 45 16 ydı ne balon yaptı ne bişey oldu ki her lastik balon yapar kullanımla alakalı bişey o. ona sert diyosan yumuşak lastik hangisi merak ettim ki aynı araçta aynı basıklıkta birsürü lastik kullandım pzeronero çok sessiz ve yumuşak bi lastik yol tutuşuda fiyatına göre çok iyi
bide en sessiz lastik bridgestone demişsin öyle bi dünya yokbridgestone mükemmel bi lastik acaip yol tutuyo performans grubu için konuşuyorum, ne yumuşak nede sessiz bi lastik ama
valla kullanımla alakalı olduğunu sanmıyorum arabamı incitmem kullanımımda gayet sakin ve yeterlidir. 2 takım kullandım 2 takımdan 3 lastik balon yaptı. 1 i suç bende 2. bende 3. de mi bende. daha önce ki araçlarımda kumho ve brigstone kullandım gram sorun yaşamadım çok şükür. çok çeşit kullanmadım ama yumuşaklıkta michelin 1 numara derim kesin. sessizlik olarak da brigstone bana sessiz geldi belkide p zeroya göredir bilemiyorum. p zero kesinlikle sert ve yol tutuşu zayıf bir lastik bu konuda eminim aracınızda ne kadar jant lastik değiştirdiğinizi takip ediyorum yanlış hatırlamıyor isem. ama p zero konusunda kesinlikle berbat bir lastik diyebilirim. starmax bile iyidir belkide bunlardan.
yol tutuşuna göre fiyatı gayet iyi demişsiniz de benim lastik ebatlarıma göre brigstone 275 TL fiyat verdi p zero 300 TL bence fiyatı çok pahalı. 320 330 a satan yerlerde var.
Fiyat performans olarak öneri yaparsam goodyear efficent grip performance derim. Beklediğimin çok üstünde yol tutuyo ve ses namına bişey kalmadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)