User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Golf7 80-90km hızda başlıyan uğultu

Batum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendede vardi ayni sorun, vw in sanzimanlarinda oluyor boyle seyler sasmamak lazim dsgsi ayri manueli ayri dert. Iki kere tekerlek bilyasi degistirdiler sanzimanmis, saga sola donus yapinca azalirsa tekerlek bilyasi azalmazsa sanziman demislerdi bana o zamanlarda
    aynen öyle sormayın.. tekerlek poryasını bende değiştim ondan değil bu farklı.
    yıllardır forumlardayım okuyuz dsg den sorun olur diye tam otomatik arabamı satıp vag sevgimden manuel golf7 aldım buda böyle işte..
    sizin araç neydi, şanzımanı komplemi değiştiler? herhangibir ücret talep ettilermi araç garantilimiydi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Batum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle sormayın.. tekerlek poryasını bende değiştim ondan değil bu farklı.
    yıllardır forumlardayım okuyuz dsg den sorun olur diye tam otomatik arabamı satıp vag sevgimden manuel golf7 aldım buda böyle işte..
    sizin araç neydi, şanzımanı komplemi değiştiler? herhangibir ücret talep ettilermi araç garantilimiydi?
    garanti kapsaminda degildi o ara, ancak golf7 yi garantiden yaptirirdim ben olsam.
    A3 1.4 tfsi di 2010, aldigimdan beri soguklarda 1 den ikiye nazik gecerdi, geri cirtlamadan zor gecerdi illa ki durdugu yerde 1-2 yapip geriye takardim. Rampa yukari 1 den ikiye sert sakin atmayin vaglar ozellikle cirtlaya cirtlaya senkromec bozar , bir cirtlar iki cirtlar bi bakmisiniz yarisirken 1-2 ye atarken ikide cartt diye kalir senkromec gider. 140 la giderken 4 e atar gibi kolayca ikiye gecer anlamazsiniz subap egilir, iki kere subap egdim ondan sonrada yaptirip sattim. Bilya sesi mevcuttu hafiften, usta diferansiyel vs diyordu teshis koymamisti acelem vardi sattik o sekilde uyguna. Ondan sonra subap mubap egmeyen normal kullanilan arkadasin jettasindada ayni olay olup sorun bilya cikinca olay anlasildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilya derken,gergi bilyasımıdır bu?
    Benimde aracımdada aynı uğultu mevcut polo tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkay Ekinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilya derken,gergi bilyasımıdır bu?
    Benimde aracımdada aynı uğultu mevcut polo tdi
    Teker bilyasi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)