User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: R11 Flash Yol Tutuş

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

R11 Flash Yol Tutuş

Aracı yavaş yavaş istediğim kıvama getirmeye başladım. Yakın zamanda da motoru çıtırdan oynayarak toplayacağım kısmetse. Ama ***** zaten problemli frenler ve yolda duramayan bir araç olduğunu düşününce birşeyler yapmak gerekli tabiki. Fren için sanırım clio rsi nin tonrsiyonu direk takılabilirmiş bu şekilde arkalarda diske döner faydası olacaktır. Ama viraj kabiliyeti konusunda hiçbir fikrim yok. Fikirlerinizi almak isterim. İstediğim kıvama gelirse seneye piste bile çıkartmak istiyorum açıkçası

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aklıma kaliteli lastikten başka birşey gelmedi.

Aslında zamanında yarış için kullanılmış araçlardan ilham alınabilir mi parça bulunabilir mi bilmiyorum ama ben olsam çok maliyetli işlere girmezdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastik ve custom coil den başka birşey bende düşünemiyorum. Ya zaten çok büyük birşeyler beklemek mantıklı değil böyle bir araçtan ama orjinalin biraz üzerine çıkartabilirsem daha keyifli olacaktır. Maliyet hesabı çok yapmıyorum zaten manevi değeri yüzünden elimde tutttuğum bir araç o yüzden zamana yayarak ufak ufak topluyorum.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nazının geçtiği egsozcu varsa kule gergisi yaptırabilirsin. Ön arka alt üst vs

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracına uygun kule gergisi satan bi arkadaş var sakaryada, custom coille iyi yol tutuyordu bir abimizdeki flash, güzelde bi lastikle destekleyince gayet iyi olacaktır
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski konularda iyi bir reçete sunulmuştu,forumu biraz araştırın belki bulursunuz.Megan 1'in miydi neydi fren uyumu var gibi bir şey yazılmıştı.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    frende iyileştirme istiyorsan ön frenle ugraş arka ile degil.mazallah virajda fren yapınca olacakları düşünemiyorum.aracı ön fren durdurur,arka dengeyi saglar.sogutmalı buyuk disk kaliper mantıklı olur bence.fren hortumlarınıda degiştirirsen 900kg lik araçta fren sorunu kalmaz gibi.tabi jant ve lastiklede desteklenmeli.

tam emin degilim ama daha sert olan r19 yayı r11 ve r9 lara uyuyor diye hatırlıyorum.bence araştırın derim.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.marcoracing.com/suspensio...88~1.4%20Turbo

11 turbo'nun bilstein suspansiyonları olabilir
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar için teşekkürler. R11 Turbo Bilstein amortisörü kafama yattı araştıracağım gergilerle birlikte iş yapacaktır heralde. Lastik ve jant ebatıyla oynamak frenleme için şart zaten 13 jant var araçta içine disk sığdırmak mümkün olmayacaktır orjinal haliyle..

ALoNso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumlar için teşekkürler. R11 Turbo Bilstein amortisörü kafama yattı araştıracağım gergilerle birlikte iş yapacaktır heralde. Lastik ve jant ebatıyla oynamak frenleme için şart zaten 13 jant var araçta içine disk sığdırmak mümkün olmayacaktır orjinal haliyle..
    Clio 1 hava soğutmalı diskler sığıyor.
    11 Turbolarda kullanılan diskler zaten.
    13 Flash S jantı ile kullandım. Sıkıntı yok. Bir tık geliştirmiş olursunuz
    09 F 0800
    O 1 , R 11

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALoNso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clio 1 hava soğutmalı diskler sığıyor.
    11 Turbolarda kullanılan diskler zaten.
    13 Flash S jantı ile kullandım. Sıkıntı yok. Bir tık geliştirmiş olursunuz
    Direk al tak şeklinde uyuyor mu flasha ? e iyiymiş oradan başlayalım o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanmadığım sayi kimseye tavsiye etmem almayadan siparişle b4 bilstein getirdim linkte olan berbat . 1 ay sonra söktük . altını ciziyorum linkte olan . sarı bilstein değil . üretimi yok artık . yıllarca koniye r9-r11 için sipariş verdik dünya çapında istek 10 adedi geçmediği için üretmediler . sonunda almayandan buldum turuncu koni kyda değer birşey sağlamaz . en iyi kombinasyon eafy yay ve naimsatain kısaltılmış sertleştirilmiş süspansiyon .eafy yayı bir rallici türkiyede yarışırken üretmiş fazla yaptırmış piyasaya sürmüş . rallici oktaykan benim arabayı test etmişti çok başarılı bulmuştu . elimde eayf yay ve namstain önler var . söktüm evde duruyorlar . bu yaştan sonra takmam . hevesimi aldım . düşünürsen aklınnda bulunsun . bende var .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gemsazr9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullanmadığım sayi kimseye tavsiye etmem almayadan siparişle b4 bilstein getirdim linkte olan berbat . 1 ay sonra söktük . altını ciziyorum linkte olan . sarı bilstein değil . üretimi yok artık . yıllarca koniye r9-r11 için sipariş verdik dünya çapında istek 10 adedi geçmediği için üretmediler . sonunda almayandan buldum turuncu koni kyda değer birşey sağlamaz . en iyi kombinasyon eafy yay ve naimsatain kısaltılmış sertleştirilmiş süspansiyon .eafy yayı bir rallici türkiyede yarışırken üretmiş fazla yaptırmış piyasaya sürmüş . rallici oktaykan benim arabayı test etmişti çok başarılı bulmuştu . elimde eayf yay ve namstain önler var . söktüm evde duruyorlar . bu yaştan sonra takmam . hevesimi aldım . düşünürsen aklınnda bulunsun . bende var .
    Öncelikle çok teşekkürler ilgilenip detaylı şekilde yazmış olduğunuz için. Peki arkalar için ne yapmak gerekli sonrası için? Bir de bana pm olarak fiyatta bildirebilirseniz çok sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkalara bmw nin bir modeli sanırsam e30 amötisorü oluyormuş . unutuum ama oktaykanlar söylemişti . ya onun üzerinden birşeyler olacak . yada namstain sertleşirilmiş .

umutr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem arkadaş konuyu açmış bende buradan devam edeyim. Açıkçası bende aracın frenlerini güçlendirmeyi düşünüyorum. Kış bitiminde inşallah olacak. Önerebileceğiniz usta var mıdır? 1500-2000 lira civarına neler yapılabilir fren konusunda. Araç stock kullanılmayacak. Şimdiden teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önlere bazı r19 ların diskleri hava kanallı onlardan yada clio 1 lerin bir daha büyük hava kanallı ve büyük kaliperlerinden takabilirsiniz . diski büyütünce yada hava kanallı diske geçince brembo gibi marka diskleri takabillirsin .arkalra birşey yapman zor .

umutr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fren sistemini tamamı ile değişme imkanı var mıdır? Örneğin megane 2'nin fren sistemini her şeyiyle aktarmak gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)