User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Ap fren kiti...

E-Kuri
    Misafir

Ap fren kiti...

Arkadaşlar öncelikle selam ilk mesajım olduğu için kendimi tanıtıyım ben izmirden can...
    2001 model citroen saxo2 vts kullanıyorum ve fren sistemini değiştiricem... aynı çapta ap hava kanallı fren diskleri ve balataları orjinallerinin yerine koysam sizce farkedilir şekilde işe yarar mı? saxo vts ve 106 gti ların kronik problemi malumunuz duruş mesafesi... ap dışında farklı önerileri olan varmı?

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ap iyi bir firma bence yani fren sistemleri gzl ben şimdiye kadar bi problem yaşayan görmedim orjinelinden daha iyi olcağıda kesin yani

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede ap racing.
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ap eniştem taktı memnun fakat mesafe kısalmadı, ısınma hızını azalttı artık frenleri daha geç şişmeye başlıyor. fren mesafesini kısaltmak istiyorsan diskin çapıyla oynaman gerekiyor.

E-Kuri
    Misafir
    arkadaşlar saolun bilgiler için... bnm tam olarak istediğim aslında frenlerimin geç şişmesi değil orjinalleriylede şişme problemim yok çünkü 15 inç janta ne kdr büyüklükte fren diski sığdırabilirimki? birde ate yi önerdi bi arkadaşım ate nasıldır? babamın s40 ı var ona takmıştık ben fazla bir fark göremedim açıkçası... tabi hava kanallı ve büyük çaplı disklerle değişmedi aynıs ölçüde ate disk ve balata olarak değişti...

B16A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi arkadaşım 306 GTi disklerini (kaliperlerini vs ...) kullanmıştı çok memnundu , Jantlarımda 15 inç diyosun sorunsuz kullanırsın .
    Artı disk çapın büyüyeceği için fren mesafende azalır .
    If In Doubt, Flat Out!
    Colin McRae

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 lara oluyor sana olurmu bilmiyorum ama önerim minimum sanırım 16 yada 15 takman gerekiyor 406 3.0 ın kaliperle diskini alıp takabiliyorsun 4 piston brembo iyi günler dilerim
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

E-Kuri
    Misafir
    arkadaşlar geçen hafta omni competition delikli ve hava kanalcıklı disklerimde ate fren balatalarım geldi... abs ye biraz daha geç girip daha sert bir tepki veriyor araç ama çok daha iyi çakıldığını hissedebiliyorum... bu arada üst üste yapılan frenlerden sonra herhangi bir şekilde diskleri şişiremedim performanslarından çok memnunum bu arada eski disklere göre biraz daha büyük ama ne kadar büyük bilmiyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)