Bi abimin fiat fiorinosuna 2014 mayısında taktırdığımız lastiklerin son durumu ön lastikler. Yorum sizin
Kış lastiklerini taktırırken fark ettik.
Son resimdeki de ikinci lastik.
![]()
Bi abimin fiat fiorinosuna 2014 mayısında taktırdığımız lastiklerin son durumu ön lastikler. Yorum sizin
Kış lastiklerini taktırırken fark ettik.
Son resimdeki de ikinci lastik.
![]()
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
petlasa incelemeye gönderin bence kabul edilecek gibi değil!!
Kendi kendine yarılmış, hiç fark etmedik. Bugün kış lastiklerini taktırırken fark ettik bu korkunç manzarayı.
Ürünü hepsiburada.com'dan aldık, şimdi hepsiburada.coma geri gönderiyoruz garantili olduğundan. Böyle bir rezalet göremedim. Biz bu arabada çocuklarımızı ailemizi taşıyoruz petlasa güvenerek ama güvenmekte hata etmişiz.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Kullanıcı tarafından yarılma olsa biyer zarar görürdü. Bu bildiğin üretim hatası olmuş
Dış etken olsa burağın dediği gibi zarar gören bir yer olmalı ki dış etken boydan boya bu şekilde güzel yaramaz lastiği diye düşünüyorum![]()
2 kere petlas kullandım şuan kışlık lastik kullanıyorum 2 senelik böyle bir şey ilk defa gördüm bu lastikte sıkıntı var bariz.
Kağuçuk önemli, eniyi Belirli başlı markalardan şaşmıcan daha öncede syron everest 1 kullandım kar lastiği diye aldım kayıp kayıp duramıyordum.
Lastik havası azken gidilmiş sonra şişirilmiş gibi geldi bana..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
öyle adı sanı duyulmamıs abuk subuk marka değil petlas. bende kullanıyorm 3 senedir (kışlık) hala aynı kondisyonda. üretim hatası veya aldıgınız yerin saklama koşulları yanlıslıgı vs. ihtimali yüksek.
1881 - 193∞
Tüm markalarda olabilir belki ama petlas'a artık güvenim kalmadı. Bu arada hava basıncı sürekli 32 olarak kullanılmıştır, havası az olarak kullanım olmamıştır.
size hatalı ürün denk gelmiş. Petlas bende kullandım bir sıkıntı yaşamamıştım. İnceleme sonrası değişim kararı çıkacaktır.
Üretim hatası olabilir. Bir lastik yüzünden markayı karalamak doğru değil. Petlasa incelemeye gönderin zararınızı karşılayacaklardır.
Tufan has no limits.
Geçmiş olsun.
Yukarda yazmışlar lastik havası düşükken gidilmiş ve jantın kenarı lastiği kesmiş gibi duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)