Kışlık bir çok marka model arabamda petlas kullandım çok ta memnun kaldım.Yaz aylarında ise continental ve goodyear dan şaşmam.
Kışlık bir çok marka model arabamda petlas kullandım çok ta memnun kaldım.Yaz aylarında ise continental ve goodyear dan şaşmam.
Umarım mağduriyetinizi sizi uğraştırmadan hemen giderirler
Lastik havası fazlaca düşük kullanılmış gibi geldi bana da.
Hamur veya üretim hatası olsa bu şekilde lineer bir oluşum yerine noktasal veya bölgesel oluşum görülürdü diyorum.
Petlasi yerli mali diye bu kadar yermenin manasi yok, bie cok taksici kamyoncu kamyonetci bosuna kullanmiyor markayi. Hatali uretim denk gelmistir bi problem olmustur
dışta da başlamış ama abi, o çizik gibi olanlar patlak verdiği zayıf noktaları muhtemelen durur halde iken ağırlığın bindiği yerler.
bir de içten komple gidik oluşu biraz kamber kaster durumu ile alakalı da olabilir şeklinde uyandırdı şimdi, rot balans ayarları ne durumdaydı bu aracın? bir de araç ne idi..
kaç km de lastikler ? incelemeye gondermekte fayda var ama birçok dış etken sebeb olabilir bence
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Geçmiş olsun, bu çıkartırken yarılma artmış olabilir mi? Lastik hamuru zaten sertleşmiştir vs... Düşük basınçta uzun dönem yürüme de bazen bu tarz sorunlar çıkarıyor. Fakat Allah korumuş.
Bugün bu konuyu okudum bir saat önce tanker şöförü yanıma geldi aldığımız bridgestone yarılmış dedi yaklaşım 15 cm o şekil yarık var bende yarın bridgestoneden servis isteyeceğim.
Aklima tek gelen rot kacik+dusuk basinc. Uretim hatasi bu sekilde olmaz diye dusunuyorum.
+
Sanki yazlik lastikler 1sezon kis gormus bide yaz gormus gibi geldi. Soguk sicak farkindan cortlamis demek istiyorum.
- K -
________
Dr.Ecu
enteresan bi durum ben anlayamadım, fabrikaya geçince mühendislere sorucam merak ettim.
bende kullandım çok sert olması dışında sorun yaşamadım,sert olduğu için tutunma azalıyor. birde limitlerde kullanmıycan.
Petlas lık bir durum değil. Hepsi burada nın alakalı olacağı bir durum. Petlas lastiği hepsi buradaya satıyor ve saklama orada oluyor.ordanda müşterilere satmış.Direk saklama koşulu ile alakalı. Petlas ın kendi bayisinden alınan lastiklerde bu gibi problemleriin olma ihtimali michelin conti lerde olma ihtimali kadardır.. Hepsi burada nın depo ve saklama koşulunun doğru olmadığını düşünüyorum.. lastik sertleşmiş ve basınç ve ağırlıkla beraber çatlamış. Geçmiş olsun bir kaza meydana gelmeden farketmeniz sevindirici. Küçük bela büyük belayı önler cümlesi tam sizin için söylenmiş. Çok şükür.. Hepsi burada karşılayacaktır.
*On3r*
Bugun trafik isiginda bekliyordum. Yanima 18 inc jantli bmw geldi. Jantini begenmedim, gozum lastige takildi. Oda sizin lastik gibi yanlardan kalin catlamisti ama distan. Oda petlas markaydi.
Polo aracima v desen petlas almistim. Takarken lastigin yamuk oldugunu farkettik
Bende üretim hatasi diyorum. Petlas kendini gelistirmesi lazim. Satislari iyi, arge yapmalari gerekiyor bence
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Arkadaşlar buna topuktan ayrılma yada topuk ayrışması denir. Bunun bir çok nedeni olabilir. Genelde ağır vasıtalarda dorse lastiklerinde çok görülür ve en büyük nedeni aşırı yüktür.
Ancak sizin aracınızın kategorisi ve lastiklerin pozisyonu itibarı ile lastikten kaynaklı bir problem olduğu görülüyor. Bu şekilde satın aldığınız yere başvurabilirsiniz. Sonuna kadar arkasında durun yetkililerin incelemesini talep edin.
Şunuda belirtmek istiyorum. Bu tarz problemler tüm markalarda olabilecek problemler. Ancak sıklık ve miktarı farklılık gösterir.
Büyük bir lastik bayiisinden bi abi petlasın 13-14-15 ebatlı lastikleri harika ama 16-17-18 ebatlılar kendi kendine bile yarılıyor demişti , inanmamıştım.
Tüm yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar, arabayı tek kişi kullanıyorum bazende ben kullanıyorum. Lastik hiç bir şekilde patlama olmadı yada hava inme durumu olmadı. Dolayısıyla havasız da gezilmedi. Üretim hatası diyorum ben, tabi bu durum herkesin dediği gibi tüm markalarda olabilecek bir durum.
Araç fiat fiorino
Hava basıncı 32 sürekli
Araca 2 yetişkin 2 çocuk binmekte yani ağırlık durumuda yok.
Bu arada markayı yerden yere vurmaya gerek yok diyen üyelerimiz de var, ben sadece olan durumu gösterdim herhangi bir şekilde yerden yere vurmadım, bu manzaradan sonra petlas benim için güvensiz lastiktir o kadar.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)