User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: 195/55/15 kaliteli lastik

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kumho jinyu falken vb lastiklerle olcak iş değil bu

http://www.lastikal.com.tr/Bridgesto...R15-85W-Lastik

bununla olur ısındıktan sonra

No23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam 1 yıldır 195-55-15 kumho ecsta ku31 kullanıyorum. 130tl x 4 aldım sökme takma balans cart curt dahil. dot tarihide 2015 ocak. aracım 2005 citroen c3 1.4 16v dizel 92hp

yaklaşık 30.000 km yol yaptım lastikle. bursada yaşıyorum ve maddiyattan dolayı kar lastiğide takamadım. yani tam bir test oldu lastik için nacizane fikrimi maddeler halinde paylaşayım;

- yağmurda kurudan daha çok güven veriyor ki 2003-2009 c3 ler önden kaymaya çok meyillidir. 1.4 16v hdi lar da tork biraz patlama şeklinde geldiğinden patinaja düşebiliyor.
    -karda beni şaşırtacak derece yol tuttu, beşevler kültür mahallesinde oturuyorum. bursayı bilenler bilir bayır çoktur. ancak buzda çok değişik reaksiyon verebiliyor. komple buz olan yolda birden kopma yapabiliyor.
    - lastik desen olarak V desenli kadar olmasa da yönlü bir deseni olduğundan yoldaki değişimlerden hafif etkilenebiliyor. ilk takıldığında noluyo demiştim ancak alışıyorsunuz.
    -kesinlikle sert hamurlu bir lastik. 1 yıl geçti ilk yumuşaklığı gibi değil. ancak çabuk ısınıyor. biraz yol yaptıktan sonra el yordamıyla test ettim.
    -uzun yolda güven veriyor. küçücük arabada kullanıyorum, uzun yolda lastik iyice yumuşuyor ve tam performans kuru ıslak farketmeksizin güven veriyor. geçenlerde istanbuldan- adapazarına full yağmurlu bir yolculuk yaptım. otobanda inanılmaz su vardı ve silecek yetişmiyordu. su deşarjı üst seviyede. 120-140 lara kadar çıkmama rağmen hiç aquaplaning olmadım diyebilirim.
    -bursanın yolları ***** rezalet, kapaklar ya yukarıda ya aşağıda, her yer yama ve yollar çok dengesiz. birinden kaçsanız diğerine giriyorsunuz. aracımda 3.5 cm eibach yay var ailem 4 kişi en hafifimiz 80 kilo. Allaha şükür lastikte balon tel kırma vb durum olmadı.
    -kurudan ıslağa ani geçişlerde her lastikte olduğu gibi dikkatli olmakta fayda var. yazın orta refüj peyzaj sulamasında sert bir virajda başıma geldi aklım çıktı
    velhasıl kelam kumho ku31 fiyat performan olarak alınabilir bir lastik. ben arabayı çok üst düzey kullanıyorum, viraj kasıyorum, deli makaslar atıyorum, kuru-ıslak farketmez abi ben basarım diyorsanız michelin vb gibi üst lastikler tabiki daha iyi. cümleten iyi forumlar, kalın sağlıcakla
    Beni satmayan tek dostum arabam...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)