Eibach veya H&R ötesi yalan! amerikan mallarında bile görüyorum golf forumlarında patlama çatlama zıplama
Bundan bir yıl önce sıfır Corsa alacaktım, adama spor yay taksam garantiden çıkar mı diye sordum, adamın bana verdiği cevap yay takma abi boşuna direk üzerindekileri presslettir daha düzgün oluyor dedi. Bize ne yaylı arabalar geliyor hepsi illallah etmiş diye söyledi. Ne derece sağlıklı orası muamma ama.
bende astra j için yay arayışındayım. geçen yılda niyerlenmiştim ucuz bişeyler bakarken maxtrac marka üründen çoğu kişi memnundu sertlik açısından. Ama nekadar satıcı ile görüştüysem hepsi benzinli dizel farkı olmadığını modelin tek olduğunu söylediler bir firma hariç evet evet o var elimizde diyip geçiştirdi bende huylanıp matrac ın kendi sitesinden broşürü inceledim. Türkiyede maxtrac satanlar 35mm 50mm 70m üç yayında bulunduğunu söylüyorlar ama broşürde tek bir yay gözüküyor oda35mm dizel benzinli ve turbo benzinli olmak üzerede üç çeşit yay üretilmiş ama hepside 35mm alçaltıyor. Fiyat istediğimdede kargo dahil 220euro gibi bir fiyat teklifi verdiler türkiyede nekadar maxtrac satan varsa merdiven altı bence
ön yaylarım pressli h&r arkalarda pressli h&r ama bazen arkalara çakma fk lardan taktığım oluyor 5 lik yay 3 de pressli zamanla kendide salmış biraz 9 falan basıyor haha senelerdir bişey olmadı taabi olmicağı anlamına gelmez ama h&r lara bişey olcağını sanmıyorum bu arada çakma fk lar h&rdan daha konforlu![]()
Konu fena hortlamış, ama olsun![]()
Yürüyen aksam konusunda Japon ve Almanlar dışında kimseye güvenmiyorum. H&R , KW, Eibach ve Blistein, Japonlarda da Tein, HKS, bu işin ehilleri. Bunlar dışında hiçbir markayı aracımın bagajına dahi koymam.
voglant eicbach şaşmayın
Ben aracıma apexi marka olanlardan aldım.fakat yay alcaltmak yerine yükseltti: )
Sarı renk olanlardan gönderdi bu kez düşürdü ama 5 cm değil. Sekme vb gibi problemler yaşamıyorum
Hakiki Maxtrac ben 2009 da taktım Corolla'ya hala üzerinde, Vogtland dan bi tık daha yumuşak, Eibach tan bir tık daha sert tam idealde bana göre. Belki TR de o yay ile en uzun yolu yapan insan olabilirim 110 bin km yi geçti taktığımdan bugüne daha tek bir sorun yaşamadım yaydan yana ki aile ile kullanıldı çoğunlukla.
2013 ten sonra hiç ülkeye girişi olmadı sanırım bu arada Maxtrac ın. Şuankiler inşaat demiri.
evet aynı isimle merdivenaltı ürünleri sürmüşler piyasaya anlaşılan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)