User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Civic jom blueline coilover

4rd4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silent furious Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Izlenimlerim montajı biraz araya sıkıştırdım henüz 10 km kadar yol yaptım ve performans konusunda viraj kasarak test etmeye fırsatım olmadı. Sandığımdan daha konforlu , daha sert bekliyordum . İnşallah biraz daha basınca süspansiyon sertleşir diye ümit ediyorum . Bu yükseklik te gram sekme yok ve süspansiyon çok sessiz. Önümüzdeki Cumartesi ayar yapmayı düşünüyorum o zaman resim çeker ve performans konusunda bir yorum yapabilirim .
    Güle güle kullanın bende bir ara jom almayı çok düşündüm. custom yaptırmak yerine jom daha mantıklı galmişti. Sonra kaynadı gitti alamadım. Aracımda 5cm yay var ama amortisörler orjinal. Önlerin 1 arkaların da 2 cm daha inmesi lazım. Ön ve arkalara press yaptırıp amortisörleri kısaltmak mı mantıklı? yoksa çok pahalı olmayan jom coil almak mı mantıklı sizce? Bir ara fiyatı 1100tl ye bulmustum almadım sımdı 1500tl olmuş. Okadar para verip memnun kalmamakta var tabi. Custom coil zıplama yapıyor deniyor. Bilemedim açıkcası.

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4rd4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle kullanın bende bir ara jom almayı çok düşündüm. custom yaptırmak yerine jom daha mantıklı galmişti. Sonra kaynadı gitti alamadım. Aracımda 5cm yay var ama amortisörler orjinal. Önlerin 1 arkaların da 2 cm daha inmesi lazım. Ön ve arkalara press yaptırıp amortisörleri kısaltmak mı mantıklı? yoksa çok pahalı olmayan jom coil almak mı mantıklı sizce? Bir ara fiyatı 1100tl ye bulmustum almadım sımdı 1500tl olmuş. Okadar para verip memnun kalmamakta var tabi. Custom coil zıplama yapıyor deniyor. Bilemedim açıkcası.
    Teşekkürler detaylı yazdım özelden

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4rd4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Custom coil zıplama yapmıyor suanda lastikle camurluk arasına parmak girmiyor sarı plastik kasislerde pacalıklar sürtücek durmda bi köprü atlaması oldugunda arabanın esnemesi yere inmesi gayet güzel ben tavsiye ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takipteyimm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16. Mesajda koyduğum ayar resimleri ile aracın yüksekliği bu

Hafta sonu yaptığım 500 km yol ile kafamda beliren yorumum yol tutuşundan memnun kaldım pişman değilim otobandaki yoldan kaynaklı esnemelerde süspansiyon sertliğini hissettiriyor , konfor olayına gelirsek şehir içinde hissettirmiyor ama şehir dışı yolculuğumda bariz bir şekilde konforsuz olduğunu gösterdi.ben gibi konforla işiniz yok ise pişman olmazsınız taktığıma pişman değilim

berk1577 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Coilleriniz hayırlı olsun bende kullanmaya başladım geçen günden itibaren customdan geçtim konfor olarak sanki jomlar bir tık daha önde. ama nedense jomlar pek düşmedi Güle güle kullanın maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler sizde güle güle kullanın bende de çok fazla düşürüyor.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde önler havada kaldı jom coilden sonra. Dip bastık yinede istediğim kadar düşmedi bende arkayı biraz kaldırdım. Diğer jom kullanıcılarında önü basmama gibi bir sorun var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi güncel çekelim başka araclarda kullanan varmı?
    Büyük beklentiler elbette ki yok fakat sertlik ve aracı basma durumu nasıldır?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)