O güzel ve ucuz alternatifler. Sağol hocam.Opel olması çok iyi oldu. Eşimin kuzeni büyük bir Opel parçacısında çalışıyor. Hemen numune alıp bakayım. Debriyaja oturacak mı göbeği onuda görelim. Baya baya sert bir 7.25" race debriyaj.
![]()
O güzel ve ucuz alternatifler. Sağol hocam.Opel olması çok iyi oldu. Eşimin kuzeni büyük bir Opel parçacısında çalışıyor. Hemen numune alıp bakayım. Debriyaja oturacak mı göbeği onuda görelim. Baya baya sert bir 7.25" race debriyaj.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bende tilton buldum ama fiyatlar cok kopuk, bu sekilde oem urun en mantiklisi
Şuayip önce yaptıracak zaten ondan kopya çekerim artık![]()
Opel olanı aldım. Ama durum pek iç açıcı değil. Yükseklik olarak yarım cm - 1 cm daha az yüksek olanı olsaydı tam olurdu. Şimdi bide şu var. Bu zıkkımın normal hali en açık hali. Bunu bir miktar sıkıştırarak monte etmek gerekiyor. Takribi 1 cm kadar. O zaman pedala basınca 1 cm açılabilir. Ama ozamanda pedala basılmasada sürekli ayırma bilyası debriyaj şemsiyelerine (parmaklarına) temas halinde olucak. Benim 7.25 race debriyaj yaklaşık 80-90 kilo basıyor. Bu kadar boşta temasta bile bozulur gibime geliyor.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
hocam ters baskılar hep baskı şemsiyesinin içinde duruyor zaten ben sıkıntı olacağını sanmıyorum, genelde boyu yetmez bu hidrolik bilyelerin benim gibi arkaya parça konur sendeki uzun kalmış ama bu sanırım debriyaj setinin kalınlığından da kaynaklanıyor...
Valla bilemiyorum ki. Sizin debriyaj bilyası altına parça koyduktan sonra şemsiyelere temas eder halde mi montaj oldu ?
Schumi.Projects
Ama pedal stroke miktarı kadar piston geri çekili halde takılıcak. Orada sürekli bir tansiyon olucak. Çünkü normal halinden daha fazla uzamıyor bilya.
Schumi.Projects
Evet ilk seferde yapamadım başarısız oldum. Bilya patladı.Opel bilyasının bir zayıf kısmı var müdahale gereken onu ellemeden deneme yaptım. Detaylı anlatıcam. Tabi yılmak yok devam edicem. Şimdi test fotoları. Allah'tan elimde aynı bilyadan 3 tane vardı.
![]()
Schumi.Projects
İngiltere'den almıştım PayPal kapanmadığı zamanlarda. OBP marka billet serisi. İngiltere satış vergisi dahil fiyatından yani ödediğim ücretten de fazla yanlış bir fatura dökümünü pakete koydukları için ve ürünü ticari yolladıkları için iyi bir vergi vermiştim maalesef. Tilton reservuar da Amerika'dan.
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)