Nankang kullanıyorum ve memnunum...
Bende konunun takibindeyim bende semi slick almayi dusunuyorum kumhoyu bence direk eleyin gercekten gereksiz bi lastik yurtdisinda nankangi tavsiye ediyorlar duydugum kadariylada iyi diyorlar trefor gercekten pahali cup2 lerin 215 45 17 icin 550 tl adet fiyati var ki cabuk yipraniyo gunluk olarak kullanilmiyacagini soyluyorlar yani pist disinda biraz zor gozukuyor.
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
s2000 de kumho ku 36 kullanıyorm genelde fazla esnediği söyleniyor. Benim coil (Kw v2) zaten sert olduğu için benim işime geldi. Okuduğum yorumlara göre Nankang bir adım önde
Benim yokohamalarla daha suya girme gibi bi durumum olmadı deneyimlersem onuda yazarım burayaNankangı Arkadasım Euro r üzerinde kullanıyor sadece önlerde memnun bana önerdi kafamdada nankang vardı. O süre içerisinde stoklarda nankang olmadığı için yokohama aldım. Yazın istanbuldaki pistte aracı denemk istediğim için 4 adet aldım araç ağırlaştı fakat virajlara girip çıktığını hissetmiyorsun. Eski lastiklerle buz pistinde gibiyim bunlar sanki yapışıyor. Yokohama bulabilirlerse tavsiye ederim.
Güncel tavsiye alabilirmiyim pist için? Aracım FWD 300 hp.
Forumda tavsiye edilen modeller genelde stokta yok.Tavsiye ile birlikte nereden temin edebiliriz onun da bilgisini verebilirseniz süper olur![]()
Piramidin tepe noktasi TrofeoR. Olcu uyarsa cup2R da iyi isler yapiyor ama cabuk bitiyor.
AR1 ve V700 de butceye gore guzel lastikler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)