3.5 yay varken sorun yoktu bi haftadır 5 lik takılı şimdi otoparkta fln direksiyonu cevirirken garc gurc yapıo bazen neden olur bu sesin nerden geldgni de tam bilmiorum yürüyenden gelioda ... :S
3.5 yay varken sorun yoktu bi haftadır 5 lik takılı şimdi otoparkta fln direksiyonu cevirirken garc gurc yapıo bazen neden olur bu sesin nerden geldgni de tam bilmiorum yürüyenden gelioda ... :S
bnde yay yok aynı sesleri otoparkda bnde yaşıorm
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
tam kırdığında mı geliyor ona bi dikkat edermisin? birde ses geldiğinde o pozisyonda bırakıp in bak bakalım davlunbazın arasına sıkışan ezilen birşey war mı... jantlarını bilmiyorum ama geniş ebatlı ise sürtme, ezme olabilir.
inip dinledim şimdi tam sağ yada tam sol yaptıgım zaman en son derecelerde yapıyor. davlumbazın orada sıkışan birşey göremedim. jantlar 16 inçlik orjinal 307 jantı davlumbazın içinde rahat ediyor lastik
hortumu var yayların
fazla bastığın için belki salıncaklar yapar.. aklıma baska birşey gelmiyor
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
bende de aynı sorun war gösterdiğimde yayların amortisöre tam oturmadığını we boşluk yaptığı için ses geldiğini söyledi
amortisor ust takozları olabılır
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
üst takoz dediğiniz böle siyah yuvarlak lastil plastık karışımı gibi bişey mi. benim bi tanesi parçalanmıştı hafif değişirken gördüm adam dedi ses yapar ama sorun çıkmaz diye o mu yani ??
wd40 ne ..????
tşkkrlerrtemin ediim
![]()
wd 40 reklamı güzelmiş
benim de crx den geliyordu benzer bi ses ama direksiyon çevirirken değil hareket halinde yaylanırken falan.. fişekler değişti düzeldi ses..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)