User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: megan cabrio yay sorunu

skyhigh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

megan cabrio yay sorunu

şimdi bi çoğunuz kızıcaksınız bana çünkü orjinal yayları kestim sekmekten 50 kmyı bıle gecemıyorum çarşıya bıle gıdemez oldum neden bole bsey yaptın dersenızde 5 cm yay pıyasada bulamadık bulduklarımızda sacma sapan paralar ıstedı bnde kızdım gttım kestım yayları sımdıkı sorum el yapımı coıl alsam gene bu sekılde sekermı yoksa 5 cm spor yaymı alayım ? ön lipimi dahi takamadım sekmekten çatur çutur ses geliyor lipten
    Mustafa Kemal Atatürk

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    milleri kısaltırsan bi nebze sekmen azalıcaktır ama yine çok sağlıklı olmaz coil yaptırman şu durumda daha mantklı dediğin kadar sekiyosa el yapımı coilde olsa o kadar sekmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wallahı benım ılk arabam dogan slx ıdı yayları kesıktı o bıle bu kdar sekmıyodu ben hayatımda bu kadar seken bı araba gormedım resmen pınpon topu gbı sekıyorum el yapımı coıl kullanan bırısı varsa fıkrını almak ısterım yada baska bı yay uyarmı benım araca cunku spor yay bulamıyorum
    Mustafa Kemal Atatürk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmu el yapımı coıl kullann ?
    Mustafa Kemal Atatürk

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi güncel çekeyim konuya izniniz ile.

Megan 1 aracımız var yeni aldık orjinal leylek spec bu aracın herşeyi harika ama yay konfor bakımına gelirsek kazık gibi ne yapabiliriz amacımız düşürmek filan değil ama çok konforsuz çukurlarda filan. Ankaranın yolları meşhurdur zaten fikirlerinizi bekliyoruz ve maliyetinide belirtirseniz sevinirim teşekkürler
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Megan 1 aracımız var yeni aldık orjinal leylek spec bu aracın herşeyi harika ama yay konfor bakımına gelirsek kazık gibi ne yapabiliriz amacımız düşürmek filan değil ama çok konforsuz çukurlarda filan. Ankaranın yolları meşhurdur zaten fikirlerinizi bekliyoruz ve maliyetinide belirtirseniz sevinirim teşekkürler
    Aracın amortisörlerini kontrol ettiniz mi? Belki onlarda bir problem vardır.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesik yaylı megane kullanmadım ama coilli megane kullandım. sekme gene vardı ama pinpon topu değildi. Usturuplu sekmelerdi. 200+ hızlarda viyadük köprü bağlantılarında sorun yaşatmazdı

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

O araç konforsuz geliyorsa öncelikle lastik durumunu kontrol etmek lazım. çok hava olabilir kötü sertleşmiş lastik olabilir bunlarda problem yoksa ön yay amortisörü orjinaliyle değiştirmek çözüm olucaktır diye tahmin ediyorum arka torsiyon sanırım belki onlarda problem vardır konfor kötüyse asıl problem öndedir bence

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orjinal Megane 1 de konfor iyidir, bence amortisör yay vs kontrol ettirin, asıl konuya gelmek gerekirse megane1 sedan kullanıcısıyım, ön el yapımı coilover var, yerlebir geziyorum sekme yok diyecek kadar az, fotoğraftaki kadar kaldırdığımda gram sekme yok gibi birşey. Maslakta şakir ustayı tavsiye ederim gerisi yalan gözümde
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)