Arkadaşlar tigar marka lastik kullananlar varmıdır aramızda michelin nin alt ürünü oluyormuş öyle söyleniyor kullanan varsa fiyat performans oranı nedir sizce dacia lodgy için düşünülüyor
Arkadaşlar tigar marka lastik kullananlar varmıdır aramızda michelin nin alt ürünü oluyormuş öyle söyleniyor kullanan varsa fiyat performans oranı nedir sizce dacia lodgy için düşünülüyor
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Aynen Michelin'in lisanslı yan ürünü garantisi direk Michelin, fiyat performans oranında oldukça başarılı
Acaba hangi modeli iyidir galiba 6 tane modeli varmış
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Varmı başka tigar kullanicilari
www.kaymaz.com.tr
Nette gördüğüm kadarıyla kötü yorum yok gibi ama
www.kaymaz.com.tr
Yokmu başka kimse tigar için yorum yapabilecek
www.kaymaz.com.tr
sert frende leş gibi kokuyorşaka bir yana bende satıcıların binbir övgüsüyle almıştım kötü bir yanını görmedim.
nickime kadar..
başka kullanan arkadaşlar varmı bu lastik ile ilgili yorum yapabilecek
www.kaymaz.com.tr
bence yorumlar pekte iyi değil:
Tigar Syneris - Tyre Reviews
Tigar Sigura - Tyre Reviews
Tigar Prima - Tyre Reviews
kullananların yarısı lastik için leş demiş
eğer fiyatına göre çok çok iyi performans gösteren lastik istiyorsan Jinyu diye çin markası var, fiyatları ciddi şekilde uygun genelde ve gerçekten iyi yorumlar almış,
ha kullandımmı hayır o ayrıama herkes contilerden michelinlerden eksiği yok fazlası var demiş bayada yorum var genelide çok başarılı şeklinde:
Jinyu YU63 - Tyre Reviews
Jinyu YU61 - Tyre Reviews
yok ben 2-3 kuruş fazlasını verim dersen Falken kendini ispatlamış FP ürünü , onun yanısıra korenin kralı Nexen var buna laf eden birtek kişi gördüm gerisi okuduğum gördüğüm hep övgü dolu.
Nexen bu arada VW grubun muhtemelen nadiren Goodyear,Michelin,Continental gibi premium markaların yanısıra kullandığı lastiktir bugün Polo Lounge larda vs hep Nexen ile geliyor HD blue plus modeli.
falken derim. kış lastiğini kullanıyorum 31 aralık susurluktaki ilk kar tecrübemde doğru bir tercih yaptığımı kanıtladılar.yazlıklar için de yorumlar başarılı
Ben Michelinin kendi lastiklerini beğenmiyorum(Pilot supersport hariç),alt markasından pek birşey beklememek lazım bence![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
tigarı sileceğiz o zaman aklımızdan
continentalın alt markası barum var onunla ilgili nedir yorumlarınız
www.kaymaz.com.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)