User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Performans lastiği yorumlar

  1. #20
    rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jan 2016
    Yaş
    33
    Şehir
    Sakarya
    Mesaj
    2.178
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alfa75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın veysel ama 14 16 ve yeni aldığım 17 ile 3 takım jant,klometre görmeden dişleriyle çürüyecekler.17 leri sadec arkalara taktım,üstünde michelin var jantla gelen bitik,önler petlas v desn. ya arkalarada v desen alıcam ,yada çıkma düzgün bişey.14 orjinal jantlarda 2 yaşında prelli var,kışın onları takıyorum. gerçi adam gibi lastikde yok bu ara ikinci el 17 lerde hiç.
    Üstteki yorum seninmiş mehmet abi hiç dikkat etmemişim. Senin sözündü bi yol tutuş muhabbetinde hatırlarsın belki, yol tuttuğuna yönelik açtığım bi konu idi her şey konuşulmuştu lastik dışında yok işte yay yok coilover böyle body roll düşürüyor yok kule gergisi eşit esniyor yok kilitli diferansiyel böyle tutuyor falan fistan derken eminim yol tuttuğunu düşünen tüm arkadaşların lastikleri iyidir demiştin.

    Gerçekten öyle. Çok değil iki yıllık ve hala hatırı sayılır diş derinliği olan kumholara sahip o yol tutan arabamla yazın ortasında her frenim abs her kalkışım pati her virajım tehlike olmuştu. Sonra dayanamayıp tümunu aynı seri ve yeni lastik yapmıştım o zamandan beri de gözüme gelmiyor.

    O 1000 tl sayesinde yaşıyorum belki, sevdiklerim ondan dolayı yanımda kimbilir. O gün bugündür lastik işinde iyisine verilmeli derim. Belki aksi düşünen çıkar ama musibet bir kez gelir başa...

    Bu arada michelinler de çok ömürlü durmuyor

  2. #21

    Üyelik
    Jun 2014
    Yaş
    46
    Şehir
    kocaeli/gebze
    Mesaj
    345
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malesef bizde öyle bişey var veysel milletçe,kıçıkırık led ampullere yüzler veririz,xenon yaparız ucuzundan,bozulur biraz daha harcar bi üst seri yaparız,ota boka ufak ufak ama yekünde bi dünya para harcarız ama asıl önemli şeylere gelince nedense cimrilik tutar.yağı 10000 demi değişsem,bi 5000 daha mı yapsam,baktım çubuktan hiç bozulma yok v.s v.s uzar gider. ya o değil elimde kayınçımın 156 dan söktüğüm jantların üstünde 1 takım contisport5 vardı 225-45-17,cillop gibi,75 e takamam büyük olur diye satışa koydum,bedavaya sattım bu jantları almadan önce,şimdi arkaya takmak için o ebat lastik arıyorum,canımı o sıkıyor. neyse,lastik önemli deyip sloganıda verelim ,bende adam gibi lastik aramaya devam edeyim
    delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum...

  3. #22
    Cgungor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2016
    Yaş
    28
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    316
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi aracımda V taban performans lastigi vardı bi aralar hiçbir şekilde yol falan tutmuyor kesinlikle önermiyorum. normal adam akıllı olukları olan lastik almak her türlü daha sağlıklı olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •