5 kurus etmezz
ıslakta hiç güvenemiyorum, kuruda fena değil, kazıdığım oldu birkaç kez virajda alıyor içeri, understeer e karşı gelebiliyor ısınmışken!
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
yazın kuruda çok iyi performans gösteriyor bence.ıslakta çok kötü
KW17 ya da KW 19 kesinlikle tavsiye ederim.Chatin' in yorumlarına fazlasıyla katılıyorum bu konuda.
ben şahsen lassa impetus 2 kullanıyorum
yerli mal filan diye kötülüyorlar ama kumhodan bence cok daha iyi...
Arka lstiğimi yarıp mevcut lastiklerden bulamayınca arkaya ku19 alıp takmıştım. 4 lastiği yenileyene kadar kullandım memnundum. O paraya göre normal bi lastik.![]()
aynen.kuruda gayet iyi filan demeyin lütfen heralde düzgün bir lastik kullanmadınız.
ben fiestada orjinal 175-65-14 ölçülerde fabrika çıkış 2006 aralıktan kalan arkalarda hankook modelini unuttum.önlerde bridgestone b250 var 6 aylık filan. ve sonradan aldığım 205-45-16 ölçülerinde kumho ku31 ile çok tecrübem oldu hala oluyor.
daha 2 hafta önce 16 ları takıp geri söktüm.kuruda 14 ler daha iyi tutunuyor ön arka farklı olmasına rağmen.özellikle soğuk havada uçurum var.kumhonun max 110-115 gibi alabileceği yeri 14 ler 120 alabiliyor.ıslakta 45 yanak olmasından dolayı esneme olmadığı için kumho bariz iyi giriyor.
kuruda memnun değilim yani.205-45-16 olmasına rağmen 175-65-14 kadar tutunamıyor.
306 gtı ımda wardı kasıse gelıyodum 90 la fren yapıyodum 120 le gecıyodum kasısten o kadar kotuydu dırek cop![]()
bnm hyundai accentimde 205 45 17 kumho ecsta var...1 yıldır lastıkler ustunde tarıhlerı de yeni...yani el freni bi kere bile cekılmedı arka lastıkler bir kere bile kaymadı...önlerde çok nadir yol kotu olursa tıtıtı diye 1 2 kere patenaj cektıkenarındaki kopartılan seyler yokmu onlar bıle duruyo...ama gel gör ki azıcık ıslagı gorsun böyle bi kayma seklı yok..azıcık sert frene basıyım böyle bi kayma seklı yok...bu kadar dandik bi lastık oldugunu blmezdım kumhonun...ama ucuz işte
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
kh 11 kullandım gayet memnundum.ıslaktada bi sıkıntı görmedim sonuçta yağmurda yağışta gazlayacak halin yok
barnak bassam olurmu ?
vlla ecstada gazlamaya gerek bile yok..o kadar kotu ki virajda ıslagı gordumu araba kafadan dumduz kaymaya baslıyo
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
ku19 ve ku31 olarak (205/40-17) 2 takım kullandım önceki aracımda sıcakta fena değiller ama ıslakta gercekten iyi kayıyorlar,en iyi tarafıysa ne kadar çukura girdiysem ne balon yaptı nede yarıldılar![]()
valla kumho almayı düşünüyordum yorumlara baktıktan sonra alasım falan kalmadı bu kadar mı kötü ya bu lastik? o fiyatlarda başka ne marka alınabilir ki? marshall mı daha iyi? valla çok kararsız kaldım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)