User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Coil yaptırmak için yer önerisi

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kestirme soğuk press yaptırt. Kesmekten iyidir.

Abi Merhaba
    Basarana göre sizin önerdiğiniz coiloverin kalitesi nasıldır?işçiliği nasıldır? Arkalara sadece spor yay taksam soğuk prese göre nasıl olur? Gerçi çok aşırı dandik dedi biri biri de güzel çok kotu değil dedi.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi Merhaba
    Basarana göre sizin önerdiğiniz coiloverin kalitesi nasıldır?işçiliği nasıldır? Arkalara sadece spor yay taksam soğuk prese göre nasıl olur? Gerçi çok aşırı dandik dedi biri biri de güzel çok kotu değil dedi.
    O merdiven altı üretim inşaat demirinden bükme spor yayları takacağına 4 tekere de git soğuk pres yaptırt. Uno modifiye üzerine aftermarket parçası neredeyse hiç bulunmuyor ülkemizde olsa güzel spor yay al tabi ki ama şu durumda uyguna da işin içinden çıkmak istiyorsan 4 ünü soğuk press yaptırt geç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O merdiven altı üretim inşaat demirinden bükme spor yayları takacağına 4 tekere de git soğuk pres yaptırt. Uno modifiye üzerine aftermarket parçası neredeyse hiç bulunmuyor ülkemizde olsa güzel spor yay al tabi ki ama şu durumda uyguna da işin içinden çıkmak istiyorsan 4 ünü soğuk press yaptırt geç.

Evet abi hiç yok dediginiz gibi kullanıcılar olarak birşeyler yapılabiliyor. Mesela biri cami çıkardı kalıp çıkardı pleksiden far önüne cam gibi ışığı kesmeyen şey yaptı içine de bixenon koydu.

Önlere coil arkalara da soğuk prese dusunuyorum abi. Coil butcem yetişirse başaran yoksa 4une de soğuk press

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soğuk press işinide her yerde yaptırmaman taraftarıyım. Başaranın sayfasına bakarsan F10 kasa BMW' lere bile press yaptıranlar var Coil olarak Başaran' ı kesinlikle öneririm, Press yaptırcaksanda Başaran Amortisörde yaptırmanı öneririm.

Başaran' la bir bağlantım yok Sadece yaptırıp memnun kaldığım için tavsiye ediyorum.

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basarandan sasmayın derim izmitdeki amasörcüdende uzak durun durun daha önce bir cok kişinin canını yaktı ben parayı yatırdım hala benim amasörlerim gelicek ben hayatımda onlar gibi esnaf görmedim aman diyim..
    gariban 106 gti....

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başaran amortisörü öneririm kesinlikle. işçilik ve esnaflık 10 üzerinden 10.
    Byte-R
    instagram: dogancglr

Fırtına_siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç basmak için benim görüşüm en güzeli coilover. Coil'de de başaran amortisör favorim 2 sefer Eskişehir'den kalkıp gittik bir adet civic vtec2 bir adet golf4 yaptırdık Allaha şükür bir sıkıntısını görmedik. Golf4 de önlerde coil arkalar soğuk pres işçilik ve esnaflık mükemmel Allah şaşırtmasın dürüst insanlar.

cdaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun bir süre şakiriştain coil kullandım hiçbir sorun yaşamadım,konfor konusunda cok memnundum.Bir kere yağ kaçırdı yenisi ile değişti coili ücret almadan.
    işin arkasında duran bir esnaf.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uno için ülkemizde spor yay yok
    olanlarda merdiven altı ürün.sanayi tipi coil yaptırırsan sadece öne yaptırırsın.arkaya coil olmaz.ya keserler yada pres yaparlar.presi tavsiye etmem.

bende ön arka bir bakla kesik amortisörler milden 2.5cm kısa.gayet stabil

coil,yay,kulegergisi maşallah güzel ilerliyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uno için ülkemizde spor yay yok
    olanlarda merdiven altı ürün.sanayi tipi coil yaptırırsan sadece öne yaptırırsın.arkaya coil olmaz.ya keserler yada pres yaparlar.presi tavsiye etmem.

bende ön arka bir bakla kesik amortisörler milden 2.5cm kısa.gayet stabil

coil,yay,kulegergisi maşallah güzel ilerliyorsun.
    Kesme ile presin farkları nedir abi yarar ve zarar konusunda

İnşallah,teşekkür ederim.şimdi bi parçacıdan haber bekliyorum iç aksamlarda aklıma takılan parçaları araştırıyorum bulursa adam onlara yöneleceğim bulamazsa bunlardan devam ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesme ile presin farkları nedir abi yarar ve zarar konusunda

İnşallah,teşekkür ederim.şimdi bi parçacıdan haber bekliyorum iç aksamlarda aklıma takılan parçaları araştırıyorum bulursa adam onlara yöneleceğim bulamazsa bunlardan devam ederim.
    foto yüklemeyi beceremiyorum.yoksa presli yaya neden karşı oldugumu daha iyi anlardın.zaten 28-30tl kendi yayları,presle dahada mukavemeti azalıyor ve zamanla yamuluyor,kırılıyor.
    tabiki ilk önceligin spor yay olmalı ama tr.de satılanların hepsi çakma.o yüzden git 28tl ye kendin yay al.önde 1(1,5te olabilir) arkadan 1 bakla kestir.kırmızıyada boyaya bilirsin istersen.yayı kestigin için amortisörden kurtulma durumu olabilir.bunu engellemek içinde milden 2-2,5cm kısat.hem araba uçmaz,zıplamaz,amortisör dip vurmaz.konfordan hiç bişey kaybetmiyorsun.bu işi yaparkende viraj takozlarınıda(10tl) değiş derim büyük fark olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    foto yüklemeyi beceremiyorum.yoksa presli yaya neden karşı oldugumu daha iyi anlardın.zaten 28-30tl kendi yayları,presle dahada mukavemeti azalıyor ve zamanla yamuluyor,kırılıyor.
    tabiki ilk önceligin spor yay olmalı ama tr.de satılanların hepsi çakma.o yüzden git 28tl ye kendin yay al.önde 1(1,5te olabilir) arkadan 1 bakla kestir.kırmızıyada boyaya bilirsin istersen.yayı kestigin için amortisörden kurtulma durumu olabilir.bunu engellemek içinde milden 2-2,5cm kısat.hem araba uçmaz,zıplamaz,amortisör dip vurmaz.konfordan hiç bişey kaybetmiyorsun.bu işi yaparkende viraj takozlarınıda(10tl) değiş derim büyük fark olur.

tamamdır çok teşekkür ederim.Hepsini not ettim kenara uygulamaya dökebilmek için uno sahibi biri ebaydan eibach getirttmişti meğerse satmış 450ye keşke haber olsaydı da onları alsaydım.gerçi kullanılmıştı oda ama olsun. coil ve arkaya da bahsettiğiniz işlemler düşünüyorum Allah kısmet ederse. 15inç lastik öneriniz varmı uno için. Mini Cooper jantı vardı sanırım sizde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdır çok teşekkür ederim.Hepsini not ettim kenara uygulamaya dökebilmek için uno sahibi biri ebaydan eibach getirttmişti meğerse satmış 450ye keşke haber olsaydı da onları alsaydım.gerçi kullanılmıştı oda ama olsun. coil ve arkaya da bahsettiğiniz işlemler düşünüyorum Allah kısmet ederse. 15inç lastik öneriniz varmı uno için. Mini Cooper jantı vardı sanırım sizde
    coil mantıklı,ama dikkat et çok sert olmasın.
    aynen 15 mini imola var.tanesi 5,3kg.lastikle beraber 11,5kg.13 tenekeler 175-65r13 lede 11,5kg
    5.5jx15 et51 lastiklerde 175-55r15.arkada bahsettigim flanşlar var.daha önceki aracımdan çıkarıp taktıgım için lastiklerde yeni oldugundan direk unoya bu şekilde geçirdik.ama esasen 175-50r15 daha mantıklı olur. fakat 14 de düşünebilirsin spoonda güzel görünüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coil mantıklı,ama dikkat et çok sert olmasın.
    aynen 15 mini imola var.tanesi 5,3kg.lastikle beraber 11,5kg.13 tenekeler 175-65r13 lede 11,5kg
    5.5jx15 et51 lastiklerde 175-55r15.arkada bahsettigim flanşlar var.daha önceki aracımdan çıkarıp taktıgım için lastiklerde yeni oldugundan direk unoya bu şekilde geçirdik.ama esasen 175-50r15 daha mantıklı olur. fakat 14 de düşünebilirsin spoonda güzel görünüyor

bu arada kimi şahinlerin ön tekerleklerinin arkaya göre çıkıntılı olma sebebi o mu? fabrika niye öyle bir şey koymuş ki bi açıklaması varmı merak ettim doğrusu.

aklımda şunlar var;

15inç tipo 2.0
    14inç tipo 2.0
    spoon
    Loading site please wait... bu var ama pahalı mı sizce? en son 450ye felan bırakır herhalde.

valla döşeme,dijital saat vb için hala haber bekliyorum birkaç parçacıdan yoksa bütçe öğrenci ve birikmiş bi para (gerçi hala daha tam değil ya ) ya coil ya jant herhangi birine gidecek dediğim parçalar yoksa.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada kimi şahinlerin ön tekerleklerinin arkaya göre çıkıntılı olma sebebi o mu? fabrika niye öyle bir şey koymuş ki bi açıklaması varmı merak ettim doğrusu.

aklımda şunlar var;

15inç tipo 2.0
    14inç tipo 2.0
    spoon
    Loading site please wait... bu var ama pahalı mı sizce? en son 450ye felan bırakır herhalde.

valla döşeme,dijital saat vb için hala haber bekliyorum birkaç parçacıdan yoksa bütçe öğrenci ve birikmiş bi para (gerçi hala daha tam değil ya ) ya coil ya jant herhangi birine gidecek dediğim parçalar yoksa.
    Kesinlikle 14 veya 15 alfa jantı takmalısın, çok yakışır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aklımda şunlar var;

15inç tipo 2.0
    14inç tipo 2.0
    spoon

ilandaki jantı ben begenmedim sonuçta zevk meselesi ama ben almam bu daha güzel bence https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-4x98-tofas-janti-15-inc-367692954/detay...mesela]Loading site please wait...[/url] bunlarda çok güzel ve farklı dururhttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-2-adet-4x98-sac-15-jant-fiat-linea-punto-evo-doblo-fiorino-dogan-313601044/detay..sadece jant degil lastikte önemli unutma.bu arada ilanda 900 olan jantı 500e aldıgımı bilirim.iyi pazarlık yap

coil yaparsan kule gergisi kesin koy.uno gergisi için 260tl fiyat verilmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kartal Oto Sanayi Murat Amortisör

Kendime ve çoğu arkadaşıma custom iş yaptırdım bir sorun yaşamadık

gkhn55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uno piyasasıda Corsa C gibi olmasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler