bılgısı yorumu olan varmı
Kullanmana bagli ben hem megane rs hem de astra 1.6 cdti de kullandim. Otoban agirlikli 30k km cok rahat sorunsuz gidiyor. Kormetal getiriyor. Bu kadar duzgun insan gibi firma zor bulunur. Musteri hizmetleri 10 ustunden 11.
235 35 19 Zlıne ıcın kampanyalı 350 tl rakam aldım ,Nokian zLine - Tyre Reviews burada sonuclar cok ıyı. kacırmıyım ozaman
bizde hem type r a hemde gp2 ye yeni aldık,testleri süper,fiyat muazzam,yumusaklık tutunma herşey guzel ilk 1000km için...
ankaradan 300tl ye almştık sanırım
cnm kardeşim uzun dönemlik bi test yapmadık ort 1000km demek istedim.
Anlayamadın sanırım?bişey olmuo 1001 de dayanıklılık aşınma vs uzun dönemde belli olur
![]()
Reklam etmeye niyetim yoktu bu markayi amakormetalin muhtesem musteri hizmetlerinden dolayi kime gorsem tavsiye ediyorum. Kis ve yaz lastikleri 10 numara kesinlikle alin.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun, bir kullanıcı olarak sizde yorum yapar bizi bilgilendirebilirseniz süper olur en azından bu ligde bir lastik alacak arkadaş çıkar ise F/P anlamında güzelce değerlendirmiş olur.
Benim de 225-40-18 ebat olarak aklımda olan bir lastik Conti sportcontact5 modeli ile arasında gidip geliyorum
Nokian zLine için ömrü az ve sürekli bir çatlama probleminden bahsediliyor aklımı çelen kısmı burası.
csc nın catlama problemının oldugunu net bılıyorum, nokıan ıcın bırsey dıyemıyorum dogal olarak
erkan abı 0533 268 94 6dört
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)