jantları dayadık şimdi ford connecti yere basıcaz bunların arka makas o iş nası olucak bilgisi olan varsa ve hatta yapan varsa bi konuşalım..maliyeti ne olur filan
jantları dayadık şimdi ford connecti yere basıcaz bunların arka makas o iş nası olucak bilgisi olan varsa ve hatta yapan varsa bi konuşalım..maliyeti ne olur filan
bi makascıya gidip (işinin ehli) çekiçlettirerek indirt biz bi abimizin connect glx ini öle yaptık
BMP
ön tarafıda bır amortısorcude namiştain yada bostancı aydın amortısor gıbı bilinen bıyerde
yaylar ve amortısorler kısaltılıcak sertliği ayarlanacak
makas larda ya çekiçlencek yada ters çevrilecek ters olursa cok fazla alçalabılır
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Maslakta Nam amortisör Nizam Usta isini görür![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bizim burda bi muhammet usta var işini iyi yapan bi abimiz cevredeki araçları hep o bastı , gittim ona önlere helezon spor yay bulursan süper olur onları alıp bana gelmen yeterli dedi connecte helezon nası uydurcaz ???![]()
connect için yay olucağını sanmıyorum bence sen en iyisi bostancı aydın veya maslak nam amortisör e baş vur on lar halleder zaten baş bişiler araman gerek kalmaz
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
ben kangoo da clıo eibach yay ları kullanıyorum aydın amortısorde amortısorler kısaltıldı orjınal konforundayım su an
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
hadi hayırlısı hocam bakalım şu yay işini uyabilir değilde uyar biz yaptık diyen biri cıkıcakmı acaba herkese teşekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)