User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: spor yay tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

spor yay tavsiyesi

Selamın Aleyküm abiler

Opel vectra a aracım için spor yay veya coilover almayı düşünüyorum. seçenekleri sunayım sizlere ve bana hangisini seçmemi tavsiye edersiniz. kullanan izlenim sahibi abilerimden yardımlarını fikirlerini bekliyorum.

1) Eibach prokit + bilstein b4 amortisör takımı 1300tl + 111 euro = 2 bin tl bandı
    2) XT spor yay 40/30 mm + bilstein b4 amortisör takımı 830tl + 111 euro = 1500tl bandı
    3) Ta technix spor yay 60/40mm + bilstein b4 amortisör takımı 69euro+111euro = 1200tl bandı
    4) Ta technix spor yay 60/40mm + ta technix spor amortisör takımı 129euro =900tl bandı
    5) Ta technix coilover takımı 300euro= 2100tl bandı

Benim korkum coil aşırı sert olurmu diye. Aslında aracı haftada 1 2 gün kullanıyorum. şehir içi veya çevreyolu karışık. Otoban çevreyolu vs 120 150 arası gidiyorum. Bunlarla beraber cnr kule gergiside alacağım. Evet abilerim izlenimlerinizi fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok asırı alcama istemiyorsan ve orj amortisorlerin de saglamsa sadece prokit al devam et derim.
    Yok 3,5cm yetmez diyorsan, 4.secenek bence sana uygun olan. B4 tamam bilstein falan ama orj amortisorun sadece bilstein olanı denebilir. Oyle pek bi numarası yok aslında.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok asırı alcama istemiyorsan ve orj amortisorlerin de saglamsa sadece prokit al devam et derim.
    Yok 3,5cm yetmez diyorsan, 4.secenek bence sana uygun olan. B4 tamam bilstein falan ama orj amortisorun sadece bilstein olanı denebilir. Oyle pek bi numarası yok aslında.
    Emre bilstein b4 orjinalle birebir aynı mı oluyor yoksa sarı koniler gibi kısa ve sert mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre bilstein b4 orjinalle birebir aynı mı oluyor yoksa sarı koniler gibi kısa ve sert mi
    Kısa biraz ama oyle bi sertligi falan yok pek.
    O yüzden de Prokit icin ve orj amortisor varken gereksiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani benim isteğim 4cm gibi ideali. oyüzden prokit biraz yüksek kalır diye düşünüyorum. sonuçta 1200 1300 para veriyoruz. Ama coilover daha çok aklıma yatıyor. indirip kaldırma seçeneğimiz olması yönüyle. ama çok sert olurmu o korkutuyor. Orjinal amortisörlerimde bi sorun yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler