Rot Balans ayarı hakkında video

Thread: Rot Balans ayarı hakkında video

1. _opeth's Avatar

_opeth said:

Rot Balans ayarı hakkında video

tüm bilgileri anlatan çok başarılı bir video olmuş. toe ayarında dereceler biraz kafamı karıştırdı gerçi ama şu işler bitince rot balansa gidip anladıklarıma göre yol tutuşu 1 tık iyileştireyim diye düşünüyorum.

2. denizhandinc's Avatar

denizhandinc said:
    rot ayarini makinayla bile yapamayan ustalar var
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

3. 220T's Avatar

220T said:
    Sanayiye her gittiğimde deliriyorum.Adamların öyle acelesi var,öyle acelesi var ki şık şık şık hemen bir araba seçip ayarlamaya geçiyor.Seçtiğin arabanın benimkiyle ne ilgisi var!En iyi niyetlisi de arabayı bulup motoru kafasına göre seçiyor.Olmamış diye geri dönüyorum mutlak suretle.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

4. 220T's Avatar

220T said:

5. AlpEren's Avatar

AlpEren said:
    Quote Originally Posted by 220T View Post
    Sanayiye her gittiğimde deliriyorum.Adamların öyle acelesi var,öyle acelesi var ki şık şık şık hemen bir araba seçip ayarlamaya geçiyor.Seçtiğin arabanın benimkiyle ne ilgisi var!En iyi niyetlisi de arabayı bulup motoru kafasına göre seçiyor.Olmamış diye geri dönüyorum mutlak suretle.
    Istanbuldaysaniz musait bir ara dukkanima beklerim Atasehir SGS Otomotiv

6. 220T's Avatar

220T said:
    Quote Originally Posted by AlpEren View Post
    Davetiniz için teşekkür ederim,Kayseri'deyim.

7. gökberk's Avatar

gökberk said:
    Rot balansta ayarlanan değerler toe değerleri Vedat abi.
    Çok kabaca anlatmak gerekirse drift araçlarında ön teker toe out yapılır genelde daha fazla bir direksiyon açısı sağladığı için.
    Drag araçlarında da toe in yapılır az sarsın diye. @_opeth

JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Quote Originally Posted by 3rk4n View Post
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

8. _opeth's Avatar

_opeth said:
    olurda işe tekrar girer paralanırsam kule gergisi de aldıktan sonra uğrayacağım size

9. AlpEren's Avatar

AlpEren said:
    Quote Originally Posted by _opeth View Post
    olurda işe tekrar girer paralanırsam kule gergisi de aldıktan sonra uğrayacağım size
    Tabiki beklerim ne zaman isterseniz, caya kahveye de gelin

10. Kadyr's Avatar

Kadyr said:
    Bende yeni yaptırdım ama genelde bir türlü direksiyon istediğim gibi düm düz olmuyor. Aklımızda bulunsun yeriniz bu arada güncel rot balans fiyatları ne durumdadır

11. AlpEren's Avatar

AlpEren said:
    Quote Originally Posted by Kadyr View Post
    Bende yeni yaptırdım ama genelde bir türlü direksiyon istediğim gibi düm düz olmuyor. Aklımızda bulunsun yeriniz bu arada güncel rot balans fiyatları ne durumdadır
    Rot konusunda biraz iddialiyizdir rot 100tl rotbalans ikisi 150tl beklerim ne zaman isterseniz, sorununuz cozulmeden gitmeyeceginize emin olabilirsiniz

12. Kadyr's Avatar

Kadyr said:
    Rot konusunda biraz iddialiyizdir rot 100tl rotbalans ikisi 150tl beklerim ne zaman isterseniz, sorununuz cozulmeden gitmeyeceginize emin olabilirsiniz
    Rot ayarını yapıyorlar da astra h nın direksiyonu da biraz hassas tam düz yapamadılar her zamanki gittiğim yerler halbuki. İnşallah bir sonraki rot ayarında uğrarım. İyi akşamlar

13. ahmetakbayir's Avatar

ahmetakbayir said:
    Kayseri de bildiğim iyi bir rotçu var Hunter makine kullanıyorlar gerçi yine ben söylüyorum bağımısız süspansiyonu seç vs diyerek ama iyiler yinede
    90's

14. janet said:
    ben kesinlikle geleceğim yüksek hızda sanki biraz fazla geziniyor veya zıplıyor gibi geliyor sebebi rot balanstan mıdır bilemedim?
    ben rutin yaptırmaya çalışıyorum 30 binde bir gibi
    fiyat çok uygun geldi yada şimdiye kadar iyi kazıklanmışız

15. AlpEren's Avatar

AlpEren said:
    Quote Originally Posted by Kadyr View Post
    Rot ayarını yapıyorlar da astra h nın direksiyonu da biraz hassas tam düz yapamadılar her zamanki gittiğim yerler halbuki. İnşallah bir sonraki rot ayarında uğrarım. İyi akşamlar
    Muhtemelen direksiyon aci sensorunde de problem olabilir geldiginizde onu da sifirlariz. Gorusmek uzere

16. AlpEren's Avatar

AlpEren said:
    Quote Originally Posted by janet View Post
    ben kesinlikle geleceğim yüksek hızda sanki biraz fazla geziniyor veya zıplıyor gibi geliyor sebebi rot balanstan mıdır bilemedim?
    ben rutin yaptırmaya çalışıyorum 30 binde bir gibi
    fiyat çok uygun geldi yada şimdiye kadar iyi kazıklanmışız
    Tabiki bekleriz herzaman ziplamanin sebebi lastikten de olabilir onu tespit edecek cihazlarimiz da mevcut

17. 220T's Avatar

220T said:
    Quote Originally Posted by ahmetakbayir View Post
    Kayseri de bildiğim iyi bir rotçu var Hunter makine kullanıyorlar gerçi yine ben söylüyorum bağımısız süspansiyonu seç vs diyerek ama iyiler yinede
    Kimdir acaba?

18. Oznsrl's Avatar

Oznsrl said:
    hocam sizin yer benzintv compact videosunda ki yer sanırım

19. Hakan Girginer's Avatar

Hakan Girginer said:
    Teşekkür ederim.