"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
Yok abi kokusundan bıktım organic balatanın. Orjinal bende niye çabuk bitti anlayamadım. Araçta agresif bir kullanım da söz konusu bile değil. Benim araba daha bakir sayılır. Hayatında 1 kere launch kontrol de ve sıfırdan kalktı kızım o da geçen gün sinir yaptım ondan![]()
. Yoksa ben arabalara köpek yavrusu gibi davrandığımdan problem yok
Hafif volanda stop etme problemi yok benim araçta bende çok şaşırmıştım Opel bazen stop ediyordu. Onun için memnunum yuw ben hafif volandan.
Hayırlısı artık, inşallah rahat ederiz şu Carbonetic ile.
Herkese tekrar tekrar teşekkürler...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Valla ACT ile ne gibi sorun yasadiniz bilmiyorum ama ben uzun suredir ACT kullaniyorum ve bir sorun yasamadim. Kullanan bir cok arkadasimdada sikayet yok. Exedy oranla fiyatlari biraz daha yuksekti suan icin bilmiyorum benimki 20binde ve sorunsuz devam.
ben de act heavy duty kullanmıştım type r da ve gayet iyiydi. turboladıktan sonra da competation clutch stage 4 ondan da çok memnun kaldım.
onur senin arabanın pasını ben bi alayım getirdeaslında bir evo olduğunu hatırlasın evladım
![]()
Haberler kötü Carbonetic yok...
Soru;
Dear gripforce-clutches,
What is the shipping price to Turkey?
And is this fit Evo IX 6 MT? Is the plate street or regular?
Thanks...
Cevap;
Sorry, but unfortunately we are out of stock on this clutch kit.
We have contacted the vendor, and they are also out, and no ETA was given on this item.
Thanks for the inquiry.
Speed Solution International, Inc.
1350 W. Lambert Rd.
Suite #B
Brea CA. 92821
Nasıl bir şans yaaa?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gel gelelim Exedy de yok! Üretmiyor herifler artık...
http://www.exedyusa.com/race/car_make_search.php
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HKS Light Action da biraz tuzlu... Saçma pahalı bir de satan görmedim...
http://www.hksusa.com/products/?id=3089
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
..........
☻/
/▌
/ \
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)