Michelin Energy mi yol tutuyo cem ? Geçen bir dergide Enery Saver felan filan isimleri olup az yakıt tükettirdiğini söyleyen lastikleri test etmişlerdi. Frenaj ve yol tutuş oldukça başarısızdı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ya enerji yüksek performans lastiği deilki t yada h serisi dir
takıldığı araçlara göre çok güzel tutuyor bence
Team PAŞAOĞLU
valla imkanın varsa continental al seneler önce bende ilk saxom varken continental eco contact vardı 185-55-14
ben öle tutan lastik görmedim toyo,bridgestone,good year f1
bunlar kadar güzel bi lastikti,hatta o yol tutuşı dierlerinden hiç alamadım ama o zmnlar psikopattık tabi ondanda olabilir tam bilmiorum![]()
Team PAŞAOĞLU
continental premium contact var
goodyear f1 185 55 14 e lastik üretmiyor daha doğrusu bridgestone michelin üretmyor dunlopın var bakalım bi bütçe belli olsun alıcaz güzel bişiler
Adrenalin de kullanılan yarı slick hamur direksiyon hakimiyetinde ve tepkilerin sürücüye aktarılmasında büyük fark yaratıyor.Omuzların oldukça sert olması istanbul gibi her an önünüze çıkabilecek bir çukurda , balon yapma şansını azaltıyor.
Kuruda ve ıslakta çok başarılı.Kullananlar zaten izlenimlerini aktarıyor.
ıslak asfaltta kuru havadan daha iyi yol tutuyor bana göre o kadar iyi yani 12,000km oldu maaşallahı var..
normal kullanımda nekadar gider
Continenal yolmu tutuyo ?? Veya Energy kusura bakmayın ama benim corsada kumho vardı o bile çok daha iyi yol tutuyodu araba kayıyo dersenizki senin pilotaj hatan diyecekler gelsin buyursun sürsün![]()
bende corsa vardı 70km hızla 25 firen izi bırakıp kaza yaptık.b330 enerji serisinden çokdaha iyidir 4 sukanalı var yere basan dişleri daha geniş bridgestone çok daha iyi... f1den mıchelin atıldı lastikleri parçalanıyordiye şuanda hiçbir f1 arabası mıchelin kullanmıyo
adrenaline bugun yakından baktım.. hamurundan belli ediyor kendini. ve yanaklar ve omuzlar evet gayet iyi. tamam buraya kadar denilenleri herkes demiş.. ama
fiyat olarak bir bilgi vereyim ki 210 50 15 yada 16 idi.. 205 tl civarıydı.. bilmem sen kaça buldun. bugün anladım ki fiyatlar feci düşmüş.. git çatır çatır pazarlık yap. hem peşin paranı çıkar. hemde git nerede ise bütün lastikçileri gez.
Adrenalin yumuşaksa benim lastiklerimi kim sertleştirdi.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
continental eco contact-sp dünyanın en kötü en rezil en beş para etmez lastiğidir naaptınız arkadaşlar? Körfeze bile çıkma gafletinde bulundum onlarla lastik gibi tutmadı strafor gibi dağıldı. Toplam iki takım kullanmak "zorunda" kaldım" (fabrika lastiği).
Ses yapmaz ama yere tükürdün mü kayar.
Bir de lastikleri 50bin km yaptıktan sonra değerlendirmemek lazım. Mişlen enerji kötü yol tutuyor ama acaip konforlu bir lastik 40 bin boyunca..
Continental sport contact2 ve 3 , bunlar adrenalinden çok daha iyi bence.
Bakınız M3, AMG serisi,porşeler....
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)