arkdaslar könig helium dıe bı modelı vardı dımı tam htrlıyamadım ama o jant cok ıy
brk19 Nickli Üyeden Alıntı bu jant cok ıy duruo renk olarakta cok asil kılar hondayıı begendım bu jantı .markası nedır tam olarak benim arabada füme bu jantı almayı düşünüyorum fiyatıda 1200 TL 17 si
sumunder Nickli Üyeden Alıntı benim arabada füme bu jantı almayı düşünüyorum fiyatıda 1200 TL 17 si aksam bı bakıcam umarım 16tısı vardr eet cok guzl druuo jant aslında ılk bırımız alalaım bakalım nası olck )
sitede bi arkadaş satıyordu könig altın sarısı bravonun üstünde resmi vardı bence fümeye koyulabilecek en iyi jant.
brk19 Nickli Üyeden Alıntı aksam bı bakıcam umarım 16tısı vardr eet cok guzl druuo jant aslında ılk bırımız alalaım bakalım nası olck ) tamam ilk sen ol
[QUOTE=tuner faruk;813660] [/QUOTE 16" olanı "perfect" olur bence kardeşim..
Buda 16 diye biliyorum ama
sumunder Nickli Üyeden Alıntı tamam ilk sen ol hehe tamm olur jantı bı canlı gorıyım bgnrsk nıe olmasn ))
inşallah vardır 16 sı
yoksa 17sını sen denersın
yürümez azcıkta yürüsün
17 beyaz lenso var bnde hafif 7 kg fena olur
tünayK Nickli Üyeden Alıntı goduum değil koyduğum olması lazım...
bendede kyowa racing karbon var aklınızda olsun
15" Te37 replika bronz veya lacivert jantlar çok güzel olur bence, bulmak zor ama... bulunca da
15 deılde ellerınde 17 mevcutmus ama bır ay ıcerısındede 16 tısı gelıcekmıs beklemedeyız sımdılık
brk19 Nickli Üyeden Alıntı 15 deılde ellerınde 17 mevcutmus ama bır ay ıcerısındede 16 tısı gelıcekmıs beklemedeyız sımdılık iyi oldu 1 ayda biraz mavilik toparlıyiim
[QUOTE=mur_84;814003] tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı [/QUOTE 16" olanı "perfect" olur bence kardeşim.. bu jantın markası modeli nedir nerde satılır fiyatı nedir
A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software www.drecu.com
sumunder Nickli Üyeden Alıntı iyi oldu 1 ayda biraz mavilik toparlıyiim hehe ben aksam gıdıp bakıcam 17sı nasıl duruyor dıye ıyse 16tı bı tk gelcekmıs zaten :PP hemen koparasını verıyımde ayırtyıım )) :P:P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları