benimkiler et43 aynı hizada duruyorlar biraz dışarda lastikler sana belki 225 gerekbilir abi ben sonradan farkettim 48 olduğunu![]()
YouTubeDR.ECU
o zaman 225/35 17 gibi bişe takman gerekebilir orj boyutu tutturabiliyormusun 40 yanakla ?
Çıkma lastik bulup deneme yanılma yapmam gerekiyor sanırım
Evet jantlar 48sanırım 225 yolu gözüktü bana
![]()
225/40/17 Olur hacı 35 yanağa düşemem
Moruk 215 takarsam korkum yine jantlara zarar verebilirim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ama 225 lede lastikler surter gibi geliyor ya bana oyuzden dedim.
Hem artik e5 daha insancil![]()
74 model sehpa...
225/45/17 Takılı araçların resimlerine baktım ve karar verdim beni 45 yanak kurtarmıycak 40 yanak şart![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Resimdeki gibi durmasını istiyorum
![]()
215/40/17'den başka şansım kalmadı45 yanakla aracımın bu düşüklüğü sebebi ile heryerde çamurluğa sürtme olacağından 40 yanak olacak 215 umarım jantı korumaya yeter.Çıkma lastiğe jantı taktırıp bakıcam.
Teşekkür ederim fikirleriniz ve yardımlarınız için
Konu silinebilir yer tutmasın yada bilgi amaçlı olarak kalabilir![]()
hayırlısı olsun abi ben alcaktım o jantları sana kısmet oldu güle güle kullan![]()
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)