kötü msj larıda moda edıtore bıldırıyım mı?:)puhahahaha
Printable View
kötü msj larıda moda edıtore bıldırıyım mı?:)puhahahaha
saysana onlari
kac kisiniz..birde buraya yazmayan sizi onemsemeyen,sallamayan,kale almayan.kisileri say bak bakalim sonuc ne olucak..
hakkaten konustukca batiosnuz susunda bari konu arka sayfalarda kalsin..konustukca batiyosunuz..
he bu arada denemesi bedava.. sen X marka aracinin yayini kestir amortisorunu kaynattir kestir bictir..piste cikin ,ayni X arabanin amortisor yay kitli olaniyla (bak coilover demiyorum) yay amortisor kiti,hani 4amortisor 4yaydan olusan genelde(istisnai durumlar haric) bakin bakalim kim hangi viraji daha hizli donebiliyo (takla atmadan :hehe:)
benım araba at arabası ona coıl taksak nasıl olur at donerken ıı yanalrmı?
anca anlamsiz kelimelerle saklabanlik yapmaya calisirsin boyle..hadi konussana engin yay kesme bicme islemleriyle ilgili profosor kisilik..hadi soyle..
+ konuyu bastan sona okuyupta ders cikartmasi gereken sensin,ben bunun gibi konulari 10yildir 1302138123981 defa okudum merak etme,dersimide cikardim payimida aldim,gerektiginde sustum gotumun ustune oturdum anladin ..
bu arada kendin kasindin yere basik arabayi bilmemneyi bilmemde altindaki 307yle yetisemicegin kesin ;) kisiligimin disina cikartma beni tavsiye etmem.
öncelikle yayın kesilmediğini bile kafacığın almamış senin ne anlatayım ben sana çok bilgili beyefendi :D sen al coil tak işte takıl dahada uzatma sql şişirme boşuna.
benim gücüm buna yeter buna binerim. senin gücünde sana kalmış allah daha çok versin be kardeşim sana ;) twin turbo arabanla hayırlı yolculuklar :D:D
arabam tt degil once neyin n oldugunu anla ondan sora yorum yap. kendine guldurmeyi millete hosgoruyosan senin bilicegin is sende haklisin dur bende biraz daha gulim :hehe:
sizin gibiler parayla bile satin alinamaz yaaw vallahi bak cok komiksiniz :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
boku cıktı kardesım olayların hahahaha
ya arkadaşım bak bu bi arkadaş tawsiyesidir yazma walla kimse iplemez sni yanlış bildiğinle kalırsın sadece gülerler başka konuda denk geldinmi biri ne anlarsın git yay ısıttır sn derlerse üzülürsün kawga çıkar bildiklerini sawunmak yerine geliştirmeye bak kendini ;)
alp2 arkadasim aracinizda coilover vardi galiba..bilgilendirirseniz bizi sevinirz..pardon ingilizce tabir kullandim
yukseklikalcakliksertlikyumusaklikayarliindirgecka ldirgaclariniz hakkinda bilgi bekliyorum tesekkurler.