koca konudan bunu mu anladın sen? 5lik 6lık basabilceğin sınır var yetmiyor bi süre sonra. bende 5 lik yay var hiç yeterli gelmiyor bana.
Printable View
emın ol senden daha cok anlıyorum.
standart amortisörlerle 3 cm altına inmek hem araba için hemde amortisörlerin sağlığı için çok zararlı heleki 5 6 cm ztn arabanın içine edio uzunvade de hbrin olsun 5 6 cm inicekse coil yada profesyonel markaların setlerini kullan hem daha güwenli hemde daha kaliteli 3 liraya 5 köfte diil modifiye
QUOTE=Emir_b16a;828169]standart amortisörlerle 3 cm altına inmek hem araba için hemde amortisörlerin sağlığı için çok zararlı heleki 5 6 cm ztn arabanın içine edio uzunvade de hbrin olsun 5 6 cm inicekse coil yada profesyonel markaların setlerini kullan hem daha güwenli hemde daha kaliteli 3 liraya 5 köfte diil modifiye[/QUOTE]
:bravo::bravo::bravo::bravo:[
bu konu nie kitlenmio ki hala ? bebelerle eglence konusuna dondu hahaha apex sport kits,eibach springs out ! SAANAYiover(coiloverin sanayi versiyonu),sanayispring IN !
daahada guldururum istersen,cok eglenceli cok sensakrak bi kisiligimdir..tasak gectigimi anlamayip sinirinden guluyosan senin sorunun zaten ahahhaa al kahkaha at simdi bunu okuyup...kaldiki ben coiloverla dogmadim..ayirsuspensin sen simdi bunuda bilmessin,hemen anlatiyim sanayiye gidiosun 4 tane cikma airbag aliosun arabanin alt takimlarina takiosun bak dikkatini cekerim alt takimlarina bir sivich dugme yardimiyla bi basiyosun araaba havalanio yukariya dogru,airbagler sonuncede eski halini alio araban..siz cok biliosnuz alin size benim bildiigim muhahahahaha ulan gece gece beni guldurdunuz ya n diyim yaa allah sizi daha cok guldursun hic aglatmasin emi..:)
neyini bilcenlan :D sacma sapan konusma . bizim mahallede bi cocuk vardi yaylarini firina atip isitmisti 1 tanesi fazla isinmis kararmisti sora gitti sanayide isisttirrdi sanayi tozuylada ustunu kaplatti simdi en kral yay amortisor kitinden daha cok fazla fazla yol tutuyo :eek::eek::eek::cool:
not:
küfür yok dikkat edin yazarken
fırına folyo ıle atmassa tabı kararır a.q.oda hıc bılmnıyomus ısı ya:)
ingilizce diilki uluslararasi tabir kullandim coiloverin turkcesini solesene ? yukseklikalcaklikayarliyayamortisorkiti al sana ahahahahah (bebe lafini ortaya attim ama ustune alinmissin ahahahah )
aslinda cift folyo kullanmis hani bu tavuk pisirirken kullandiklariimizdan ama,sorun nerdeydi anlamadim.heralde poset patlakti cocuk oldu :D ahahahhaa
moda editoruum amaaan moderatoruum burda yayci cocuklar bize satasio konuyu kitle
amuahhaahahahhaha