t1r toyo 205.40.17 satılıo burda 170 tl
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
burdada var... xtreme tuningin sitesine bak bulursun
http://www.x-tremetuning.com/shop/in...ategory_id=376
bu t1r V desen olan deilmi ? bi yerde okumuştum V desen lastiklerin viraj performansı iyi ama kalkışta patinaja düz desen lastikten daha cok kalıyomuş diye :s bide V desen lastik biraz apaçi duruyo gibi ve ıslak zeminde iyi yol tutmuyo gibi hankook k107 XL kullanmıştım zamanında gayet başarılıydı ama t1r ondan iyiyse neden olmasın
hankook kullanıyorum. gayet memnunum. virajlarda ve ıslak zeminlerde beklentimin ötesinde puanlar aldı benden. ama ben kuru zeminde biraz zorlanıyorumnormal kullanımlar için fiyat/performans kriterin olursa hankook çok iyi.
nexenden uzak dur derim 2 arkadasim kullandı 2side aman aman dedi hankook iidir yazdıklarinda ayrica kumho ku31 ile ku 25de fena deildir
uniroyal rainsport fiyati alip onada bakin bence...
Experience is what you get when you don't get what you want.
arka lastiklerim marshall, önler nexen, iki markada rezilnexen 1yıl kullandım marshall da 2aydır kullanıyorum..
diğerini bilmiyorum ama bunlar çok dandik.. elime para geçtiği an değiştircem inşallah![]()
14' Orjinal jantlarimla Nexen N2000 kullaniyordum V kanal oldukca memnundum cok fazla sarmiyordu .. yol tutusu ise tatminkardi .. Yani o cazip fiyat gaminda ki bir lastik icin memnun ediyordu .. 15'lere de Nexen N3000 aldim yine V kanal onlarda da kesinlikle cok memnumdum yanlizca cok yumusak oldugu icin 15 gun sonra ufacik bi cukura 15 KM hizla dusmeme ragmen direkt yanaktan fire verdi.Izmir otobani Burger King dinlenme tesislerinde 3 saatim gitti.. 6. Sanayiye gidip lastik alip janta taktirip geri otobana gelmek zorunda kalmistim. Simdi yine 14' janta dondum ve yine Nexen var . Kesinlikle o markalarin arasinda en iyisi bana gore .. Kumho icinde yagmurda hic yol tutmuyor dige duydum ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Arkadaşım bana sorarsan nexen derim hem yol tutuşu hemde f/p açısından memnun kalacağını düşünüyorum bende bi arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım çekinerek ama sonra memnun kaldım hala da kullanıyorum saygılarımla.
hankook adı kadar korkutmasın kar kıs demeden dıger lastıklerın onune gecer guzel lastıktır fıyatlarıda cook makuldurr digerlerine nazaran marshaal kullanıyorum hıc mutlu delım yol tutus yok sert kalkıslar hep sarmakla gecıyo fren mesafesı baya yuksekk seke seke gıdıyo araba abs olmasına ragmenn
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)