Konuyu Hortlatıyorum Ama İstanbulda 4x100ü 5x112'ye Çevirebilicek Sağlam Ve Kaliteli İşçiliği Olan Bu İşi Yapıcak Bir Yer Varmıdır ?
Benim aracta 5x105 ama elimdeki 4x100 jantlarimi degerlendirmek istyorum bu ne kadar saglikli olur uzun yola gidiyorum surekli bir sikinti yasarmiyim
Yusuf (Denon) abinin yaptığı malzemeler drift araçlarında çatır çatır kullanıyor. Kendi aracında da kendi yaptığı malz. kullanıyor ki, aracıda hızlı bir araç. Albea falan değil
Bence daha çok yaptırabilir miyiz? şeklinde düşünün. Zira iş yoğunluğundan here zaman yardımcı olamıyor. Uzun bijonda yapıyor bu arada
ben marka aldım, kimle konuşsam yaptırsaydın diyor, tehlikeli bir iş , görünüşü basit gibi ama yapmalar orjinal jant dahi catlatıyor
Arkadaşlar izmir de bu işi yapıyoruz, kargo ile tüm TR ye gönderim yapıyoruz, siteden mutlaka bizimle alış veriş yapmış arkadaş vardır, sıkıntısız montaj garantisi veriyoruz, isteyen iletişime geçebilir. 0535 783 07 71
H&R nin ve Eibach ın Araca Özel OEM spacerları bulunuyor arkadaşlar.. Birde ankarada Bir yer vardı Aliminyum alaşımlı yapan Haricinde kullanılmasını tavsiye etmem zira; arkadaşların dediği gibi Poryaya bire bir oturmayanı gereksiz balans, Aşırı kalın olanıda Yol tutuşun aksine Ani kopmalara neden olur.. Kullanılacak aracın Fabrika verisi İz açıklığı aşılmamalı..
Düzgün ve kaliteli hafif bir spacer optimum değerlerde takılmış ise hem araca kaslı bir görüntü katar hemde yol tutuşu arttırır.. Flanş Denilen ve Bir Poryayı başka bir Jant Ölçüsüne dönüştüren Adaptörler ise pek kullanışlı değildir saplama ve farklı Bijon takıldığından dolayı.. Spacer işi önemli matematiğine sadık kalmak lazım aracın, üretilirken konulan sınırlarına.
Konuya bi el atayım istedim;
İstanbulda Orjinal H&R ürünlerini satan biryer var ise iletişim bilgilerini rica edeceğim.
Spacer konusunda piyasada çok miktarda orjinal olmayan ( H&R görünümlü ama değil ) olduğunu duydum ve gördüm.
Bilgisi olan varsa.. Teşekkürler.
benim de jantlarım biraz içerde duruyor 20mm lik spacer yaptırmak istiyorum çelik mi iyi olur aliminyum mu ?
Forumda bu işi Şemsi Altuntaş arkadaşımız yapıyordu en son onada sorabilirsiniz
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)