Isıya dayanıklı , atma yapmayacak , solmayacak bir boya lazım bana..
Mavi / Siyah / Sarı renk olabilir ..
Nereden temin edebilirim ?
Isıya dayanıklı , atma yapmayacak , solmayacak bir boya lazım bana..
Mavi / Siyah / Sarı renk olabilir ..
Nereden temin edebilirim ?
üstüne vernik atarsan cok daha canlı görünür.
OEM+
Motip kullandım hiç sıkıntı çıkartmadı.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
gecen bizde bi arkadasın 106 sının manifold kapagını ve baska bi kac parcasını boyamak icin almıstık mat siyah 23 tl werdi.markasını bilmiyorum ama gercekten boyadıktan sonra 10 numara gorunuyor..
boyarken normal 5 liralıktan ne farkı var dedık kazıgı yedın dedık ama boyandıktan sonra ınan cok sasırdım..bilmem kac dereceye kadar dayanıyomus zaten.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Altına sprey astar var ondan alıp atarsan zaten dediğin özellikleri kazandırıyo sıkıntısı olmaz.Benim araca öyle yaptık atma çatlama patlama olmuyo sadece kirleniyo onuda temizleyip bir müddet sorna 2. katı atarsan suyla bile akıyo kir üstünden süper oluyor.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
Arkadaşlar alıp da uygulama yaparsanız fotoğraflı bir paylaşım yaparmısınız öncesi ve sonrası olarak..
Teşekkürler...
daha geçen gün yaptık tholgayabikaç gün içinde sefanınkileri de boyayacağız resimleriz bu sefer..
önce zımparalıyoruz sonra fırçayla isterseniz ıslatarak temizleyoruz.. sonra maskeleme ve astar tercihen 2 kat atabilirsiniz.. sonra da boya yine 2 kat.. astar atılmazsa büyük ihtimal boyayı çok tutmaz akar kötü bi görüntü olabilirtolganınkine vernik de attık parladı ve balata tozunu daha az tutuyormuş dediğine göre
![]()
YouTubeDR.ECU
bilgisayr desteklı boya tasarımı yaptırdım üşenmeden zımpara ve gereklı temızlıklerı yaptım 3 kat boya attırdım artı vernıkte attım en son.cook gusel oldu 2 3 kere lastıklerı sokme geregım oldu boyada her hangı sorun olmamıstı uygulamayı yapalı yaklasık 1 sene oldu..
Ben serviste normal virnikli fırınlatıp falan boyatıcam komple söktürüp...yada sprey alıcam sanayiden onunla boyucam sökmeden üstünde.. Hangisi dayanıklı olur sizce??
ilk kat olarak ısıya dayanıklı (800 dereceye kadar) alakasız bir boya atıp üzerine istediğin rengi atarsan çok güzel oluyo ve dökülmüyo... kırmızı flan yapıcaksan siyah renk ısıya dayanıklı boya ile boya ilk önce sonra üzerine kırmızı at daha sağlıklı olur.... çünkü janjanlı renklerin ısıya dayanıklısı bile çok fazla dayanmıoyr
Düz griye boyuycam vardır heralde gri rengi o boyaların. Würthun varmış sanırım nerden bulucaz bunları
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)