ben cukurada dustum tarladada surdum toprak etap seklı koy yollarında tapagaz kullandım tık demedıler 100de 100 modunda. konı saglamdır kolay kolay bozulmaz.. ve tamırıde olmaz....
Koni değil hiç bir amortisör tamir olmaz. Ayrıca arkaların önlerden yumuşak olması tavsiye edilir. Ben bir kez denemek için 4ünü en sert yaptım, arka resmen yol tutmuyordu sertlikten.
STP sen hangi araçta kullandığını bilmiyorum o yüzden yorum yapmıyorum çünkü koni sportlar araçtan araca farklılık gösteriyor sertlik ayarları vs. Ama yağ sızdıran koni çok gördüm. Yağ sızdırması bozulması demek zaten. Yanlış kullanım sonucu yağ sızdırıyor koniler.
916 V6 Turbo
konilerde max 2 tur döndürmek gerekiyor en sert ve en yumuşağa alındığında içerideki ayar mili sıkışıyor daha sonra yumuşatmak veya sertleştirmek istendiğinde sıkışmış mili zorla çevirince mil içeriden kırılıyor sertlik ayarı nasılsa öyle bir amortisörünüz kalmış oluyor ama patlama durumu söz konusu değil Nezih Oktaykan'dan alıntıdır![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Tein Coilover var aracımda 5 senedir en sertte kullanıldı.1 seneye yakında bende Allaha şükür şu anlık bi sızdırma veya bozulma gibi bir sıkıntı yok..Eğer o amortisör tepesinde'ki sertlik ayarı ile zırt pırt oynarsanız asıl o zmn bozuluyor amortisör![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)