User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: yol tutuş yardım

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation yol tutuş yardım

Selamlar herkese corsa c kasa aracımı alçaltmak ve yol tutuş artırmak istiyorum , corsa c stock önden kopmalar yapıyor sürenler bilir yardımınızı istiyorum,şu anki düşüncem stock amortisörlere 3,5 fk yada 5,5 yay taksam şaseyi eğer mi?
    En sağlıklı nasıl olur bir sürü kritik yaptı arkadaşlarım kafam karıştı.
    saygılar..

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3.5 ustunde yayi spor amortsorsuz kullanma derim,5.5 istiyosanda kit seklinde var ise aracina uygun o sekilde kullan(yay-amortisor).
    - K -

________
    Dr.Ecu

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şaseyi eymek o kdr kolay bşy değil piyasada satılan yaylarla kabiliyet lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağolun cevaplarınız için.3,5 yay deneyen bır corsa c gormustm 1 parmak bosluk verıyor camurlukla ben sıfra sıfır olsun istiyroum o zman amortısr+ yay almayı dusunuyorum ancak bır arkadasımda corsa b gsi var 3,5 fk yayı kesti çok düşmediği için stock amortisörle kullanmakta ve hiç birşey olmaz diyor al 3,5 spor yayı bı bakla keselim diyor , bir başkasıda normal yayları keselım dıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar 5,5 fk yayı stock amortısorlere takmayı düşünüyorum.sanayici ve modifiyeci bir arkadaşımda spor yayı kemsediğin sürece sorun olamz 3,5 yay amator kalıyor denedik dusurmuyor, milletin kafasında spor amortisör olamdan olmaz deniyor ama bır suru arac ta stock amortısöre 5,5 kulanılıyor şaseyi eğmiyor yok öyle birşey sadece tam performans alamazsın diıyor.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 5,5 fk yayı stock amortısorlere takmayı düşünüyorum.sanayici ve modifiyeci bir arkadaşımda spor yayı kemsediğin sürece sorun olamz 3,5 yay amator kalıyor denedik dusurmuyor, milletin kafasında spor amortisör olamdan olmaz deniyor ama bır suru arac ta stock amortısöre 5,5 kulanılıyor şaseyi eğmiyor yok öyle birşey sadece tam performans alamazsın diıyor.
    Standart Amortisör ilede 5,5'luk yay kullanabilirsin. Kullanıma bağlı olarak birkaç ay içinde amortisör almak zorunda kalırsın Oem olanlar patlayacağı için

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart Amortisör ilede 5,5'luk yay kullanabilirsin. Kullanıma bağlı olarak birkaç ay içinde amortisör almak zorunda kalırsın Oem olanlar patlayacağı için
    çok teşekkür ederim cevabınız için ancak demek istediğinizi tam anlayamadım , eğer stock amortisöre 5,5 yay takarsam birkaç ayda bir sürekli olarak amortisörlerden birisi
    patlar mı demek istediniz?şu an aracın üzerinde gm fabrika stock amortisörler var.

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkür ederim cevabınız için ancak demek istediğinizi tam anlayamadım , eğer stock amortisöre 5,5 yay takarsam birkaç ayda bir sürekli olarak amortisörlerden birisi
    patlar mı demek istediniz?şu an aracın üzerinde gm fabrika stock amortisörler var.
    Kesin patlar diye birşey yok biraz senin sansına ve aracı kullanmana bağlı fakat en sağlıklısı amort+yay kombinasyonu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı rahmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesin patlar diye birşey yok biraz senin sansına ve aracı kullanmana bağlı...
    anladım teşekkür ederim kardeşim,ben sert seri kullanıyorum çoğu zaman yolda ancak XOR isimli abi heralde her defasında sorun yaşarsın yani mutlaka patlar demek mi istedi cevabında onu anlamadım.kendisi görürse cevap yazarsa memnun olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abimin arkadaşının aracında 3.5 cm var gayet güzel düştü 3 yıldır aynı yay duruyor ne amartisor patladı nede baska bişey oldu yol tutuşu gayet güzel.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rahmi söylemek istediğimi açıklamış

Alıntı rahmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesin patlar diye birşey yok biraz senin sansına ve aracı kullanmana bağlı fakat en sağlıklısı amort+yay kombinasyonu...
    anladım teşekkür ederim kardeşim ancak XOR isimli abi heralde her defasında sorun yaşarsın yani mutlaka patlar demek mi istedi cevabında onu anlamadım.kendisi görürse cevap yazarsa memnun olurum
    Şans meselesi ben ne zaman 5,5 yay taksam standart amortisörüm her arabamda patladı her seferinde gidip koni almak zorunda kaldım bidaha takma sökme parası vs zaman kaybı yani. En önemlisi 5,5 yay ile spor alortisör kullanırsan yol tutuşa daha çok faydası olacağıdır.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abimin arkadaşının aracında 3.5 cm var gayet güzel düştü 3 yıldır aynı yay duruyor ne amartisor patladı nede baska bişey oldu yol tutuşu gayet güzel.

anladım teşekkürler örnek için makina tatlı olmuş,3,5 cm geçince işler değişiyor edindiğim bilgilerde nekadar yere yakın ve sert yaparsan risk artıyor ,ben sıfıra sıfır olsun ıstıyorum camurluk teker arası sizin aracta marspiyel eklemıs aradakı acığı kapatmıs ama guzel olmus ben ekleme yapmadan dusurmek ıstıyorum o yuzden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım teşekkürler örnek için makina tatlı olmuş,3,5 cm geçince işler değişiyor edindiğim bilgilerde nekadar yere yakın ve sert yaparsan risk artıyor ,ben sıfıra sıfır olsun ıstıyorum camurluk teker arası sizin aracta marspiyel eklemıs aradakı acığı kapatmıs ama guzel olmus ben ekleme yapmadan dusurmek ıstıyorum o yuzden
    bu 1 yıl onceki resim şuan önlere parmak girmiyor lastik camuırlugun ıcınden arkada sıfıra sıfır cok tatlı düştü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rahmi söylemek istediğimi açıklamış

Şans meselesi ben ne zaman 5,5 yay taksam standart amortisörüm her arabamda patladı her seferinde gidip koni almak zorunda kaldım bidaha takma sökme parası vs zaman kaybı yani. En önemlisi 5,5 yay ile spor alortisör kullanırsan yol tutuşa daha çok faydası olacağıdır.
    çok teşekkür ederim abi yardımlarından dolayı bende bir deneyeyim şansımı zaten bırkac aya alırım spor amortısor su an sınavlar var zamanım yok da spor yaylarıda burada bır arkadasta varmıs sıfır ondan alırsam hemen takarım dıye almak ıstıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu 1 yıl onceki resim şuan önlere parmak girmiyor lastik camuırlugun ıcınden arkada sıfıra sıfır cok tatlı düştü
    guzel dusmmus ozaman sızınkı ,coğu 3,5 lar 2cm dusuyor dusmuyor dıye bılıyorum.

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apex 4-6. bn kullanıorm corsamda önden 1 parmak içeri sokuo arkdan parmak girmio öle diym.önden 2 parmak basık olması hrzman dha guzel.o yuzden apex4-6 öneriorm.2004 model aracm dha amortisör deistrmedm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seref1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apex 4-6. bn kullanıorm corsamda önden 1 parmak içeri sokuo arkdan parmak girmio öle diym.önden 2 parmak basık olması hrzman dha guzel.o yuzden apex4-6 öneriorm.2004 model aracm dha amortisör deistrmedm
    çok güzel maaşallah kardeşim , sen stock (fabrika çıkışı amortisörlere)mi bu apex yayı takın acaba yoksa spor amortisörle bu apwxi leri mi kullandın ?

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel maaşallah kardeşim , sen stock (fabrika çıkışı amortisörlere)mi bu apex yayı takın acaba yoksa spor amortisörle bu apwxi leri mi kullandın ?
    yk krdesm orjnal amortisörlerle kullandm.sana yaylı resm atm dicem ama yaylı resmi yok.cnku spor yay taktıktan kısa bir sure sonra önlerdende amortisörden kestrdm
    ama apex 4-6 öneririm.hem yol tutus hem görunum acısından. bi arkdasma yne fk'nın 4-6 yayını taktk fk da guzel.aynı basıklıklığı yapıo fkat braz sert

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki fk 5,5 yay deneyen kulalanan varmı corsa c orjınal amortisörlerle?nasıldır fk 5,5cm yay alacağımda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)