kerem abi yanlis anlama ama araban japon olarak daha yakisikli bence
german style almanda guzel oluyo
kerem abi yanlis anlama ama araban japon olarak daha yakisikli bence
german style almanda guzel oluyo
bence çook yakışıo bu araca bu jantlarrengiyle mükemmel uyum içinde , tek eksiği lastikler
onu da çözmeye çalışıyor
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
195-45-15 bence birşey farkettirmeyecek taban geniş oldugu için sadece yanak biraz daralıcak ama görüntü aynı kalır.
185-50-15 bi nebze olsun daha kavunsu görünür.yanakda 195-45 e göre aynı kalır![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
o golftekı 185 45 15 lastık olmalı ama tr de yok bu lastık ebeatı
kerem bey tavsıyem 185 50 15 takmanız lastık genıslıgı kuculdukce jantta daha ofsetlı duracaktır
185 50 15 deneyın görün![]()
www.honda-tech.com
http://www.sahibinden.com/sifir_ayar...XQQdisplayitem
Kerem abi 185-50-15 bulma şansın daha yüksek ve daha iyi duracağı kesin,Golftekiler'de büyük ihtimalle 165..Bu lastik esnetme olayını birkaç numara ufak ayakkabı giyiyormuşssunuz gibi düşünün![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Lastik ebatı dogru.german style araclarda öyle takılıyor.jantın dısarıda gorunmesi için bunu yapıyorlar.
TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ
kavun durması için mecburen normalden farkı bi ölçü takılması lazım...
ben 10j kullanırken arkaya 235 takmıştım yinede istediğim gibi olmamıştı...225 taksam tam olacaktı...
araştırmalara devam 165 takmak lazım sonra deneme yanılma hem vakit kaybı olur hemde gereksiz para harcama olur![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Biri kavun mu dedi
Abicim o gün de dedigim gibi, ben jantları takarken 1-2 marka söylenmisti güzel kavun oluyor diye ama en güzel falken oldu.
Hem bizim germanstyle grubunda da bakıyorum cok var falken ziex takan...
Ama bilmiyorum senin istedigin ebatlarda varmıdır.
Jantının dar olmasından dolayı, senin isin daha zor.
Söyledigin gibi su an hic göstermiyor jant kendini, 175lere düsmek lazım gibi görünüyor.
165 nokta olur ama cok dar bir lastik ve memnun kalmazsın, jant da dısarda duracagı icin her an yerinden cıkacakmıs gibi gelir + cocuk falan da var.
Ben 9 offsete 195 45 taktım, jant dısarda izmire bile gittim geldim 4 kisiyle ama sonucta bende olmadı sende jantın cıkmayacagı anlamına gelmiyor.
195 biraz daha güven veriyor, jant dısarda dursa da ama 165 zaten kendi güven vermeyen bi taban, cok fazla dar yol tutması cok zor.
Su an puntoda var mobilet lastigi gibi o kadar diyeyim
175e inebilirsin ama 165e inme.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
o rabbit te 15x8 jant var sankim anca öle kavun olurbenim golfte arkalarda 205/40/16 vardı ve sürtüoduuu bende 195/45/16 y la değiştirdim suan süertme yok
ve dediğin gibi kavun görüntü oldu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)