Bu janttan gördüm geçen bir 306 üstünde 15"ti muhtemelen,replikaları çıktı heralde
arkadaşlar arabayı aldığım bayi ile görüştüm.Eğer kesin karar verirsem orjinal getirtceklermiş.Fiyat olarak 1400tl kredi kartına 5 taksit imkanı da var.Sizce fiyat nasıl?
arkadaşlar biraz araştırdım cc jantı takan 308 fotosu buldum.Sizlerinde fikrini almak istedim.Sizce nasıl olmuş yakışmış mı??
![]()
çok güzel olmuş özgür eğer servisle konuş sen genede orjinal jant tak.. daha güzel olur orjinal iyidir bak antalya daki arkadaş fiyat verdi orjin tak
evet varmış ama replika olarak 1000lira fiyatı.Aracı aldığım bayiden orjinalini 1400liraya 5 taksitle alabiliyorum.Orjinal almak daha mantıklı geliyor bu durumda![]()
308 sw lerde ve 308 lerde opsyon olarakta kullanılıyor, bir 206 üzerine monte edilebilirse çok güzel duracağından eminim...
206 rc jantı gibi peugeot un ürettiği en güzel jantlardan biri bence...
çok harıka bir jant kendı aracımda denemiştim. Replika olarak 16''larıda mevcut dolapderede satıyorlardı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...inc-et25/detay
ümraniye de bizim bi arkadaşta var beyaz 308 bu jantlardan var güzel basık araba jantlar çok yakışıyor.. foto çekersem eklerim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)