User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: benzinli yayı dizelde uyumsuzmu olur?

ledler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sat arabayı diyorsun yani
    Daha yeni aldım ule dur bi tadını alayım
    frende Drift Spec olman limitörden kaynaklanıyor olabilir aynı sorunu ben yasıorm suanda geniş taban lastikle tümsekli yolda sag sol geziorm ama frende kıcı sallaması arkaların kitlemesi olayı arkada şase ile dingil arasında limitör olması gerekio bu araclarda arkaya insan yük bindiginde daha fazla basınc uyguluyor arka frenlere doğal olarak arac düşük oldugu için ve yayın saşeyle dingil arasında oldugu iiçin limitör arkalara fazla baskı uygulayabilir yük var zannedip..

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ledler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    frende Drift Spec olman limitörden kaynaklanıyor olabilir aynı sorunu ben yasıorm suanda geniş taban lastikle tümsekli yolda sag sol geziorm ama frende kıcı sallaması arkaların kitlemesi olayı arkada şase ile dingil arasında limitör olması gerekio bu araclarda arkaya insan yük bindiginde daha fazla basınc uyguluyor arka frenlere doğal olarak arac düşük oldugu için ve yayın saşeyle dingil arasında oldugu iiçin limitör arkalara fazla baskı uygulayabilir yük var zannedip..
    ama öylede olsa iki tarafıda aynı oranda fazla sıkmazmı o haldede sağa sola atmaması gerekmezmi benzinlidede aynı yay aynı jant lastik vardı ama yapmıyordu böyle saçmalıklar:S
    Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı daha çok bassın diye dizele benzinli yayı takan var. Dostum bence biran önce dizel için üretilen yaydan al hiç uğraşma

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dıesell yayı ayrı benzınlı yayı ayrı hans ona gore yay yapıyor
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki eibach ın corsa c cdti için yayı varmı? hans aks ağırlıklarına göre yapıyor.
    1.8, 1.3 CDTI, 1.7 DTI, 1.7 CDTI

bu serı tek uretım olarak cıkıyor 3cm
    benim arabaya göre dizel benzinli diye ayrım yapan tek firma toyotanın kendi aksesuar üreticisi tte 2.0 D4D lerin yayları farklı onlar 1300+ kg dalar stockken biraz ağırlar o sebepten dolayı.

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı yaşanırmı bilmiyorum ama bi arkadaş yni ctroen c5 dizelinde benzinli yayı taktı 3.5 cm ama araba suan yerde baya bi düştü yol tutuş açısındanda hiçbir problem yaşamıyor
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bncede yayla alakali degildir yaa.. Yani ne olabilrki. Benzinlilerin motoru daha hafif die dizel yayindan sertlik ayari farkli veya sarim sayisi veya alasimi. Peki bunun arabanin saa sola cekmesinde ne gibi bi etkeni olabilrki.
    Mesela benzinli yaylari daha yumusaksa dizellere gore arabaya fk deilde eibach takmis gibi dusunelim.Sarim sayisi farkliysa 5 lik degilde 3 luk yay takmis gibi dusunelim yada alasimi farkliysa ne bliim alman mali yerine fransiz mali takmis gibi dusunelim.. Sinir bozucu bi durum yav

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçta kendi yayları ve 15 inç saç jantları varken sorun yoktu ayrıca yayı kullandığım araçtada aynı jantla beraberken muhteşemdi ama buna alınca birden sapıttı :S Taktırdığım gün rot balans yaptırdım acaba diyorum iyimi yapamadılarki detaylı bi baktırmayı düşünüyorum çok sinir bozucu sürekli geziniyorum yolda abuk subuk hareketler yapamıyorum çünkü uçacam bi tarlaya diye korkuyorum
    Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kilo farkından dolayı sıkıntı yaratabilir doğal olarak, misal 106 nın yayı 206yada 306 yada oluyor ama kilo farkından dolayı sıkıntı doğurabilir çok ince sıkıntılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence orj jant varsa onları tak bıde onlarla dene ozaman sıkıntı yoksa demekkı jant lastıktendır

i-tec
    Misafir
    abısı ıkıısde ayrı katagorı dıesele gore ayrı benzınlınınkı ayrı astra h da bundada boyle bır sey vardır elbet
    biliom meliide hiç vurma fln yapmadı bizim chnync cihanın araçta vardı..sağlıklı olan dizel araca dizel yayı kullanmak tabi ..ben risk alırım önü daha çok düşsün görüntü olsun diyenler takabilir..brovoda noolur bilmem..opelin amortisörleri serttir..benzinlide olsa yayı kaldırıyor olabilir

aynı şekilde corsa d cdti 3 kapı hastaces cem in aracındada benzinli med yay var oda sorunsuz kullanıyor. ön fena düştü ama ..ön lip takmanın imkanı yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)