User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: 2.0 subaru wrx fren sistemi

alpay
    Misafir
    detay derken nasıl daha iyi bir fren sistemi yapabilirim mesela stoptech marka balata ve disk kullanıyorum başka önerilebilecek balata veya disk

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    d2 xyz k tech yellow sportumudur nedir aynı fabrikada üretiliyor fiyatları aralarında en uygun olan markalarda bunlardır

bi abimin arabasında ap racingin var 330x28mm 6 pistonlu kit tavsiye ederim

http://www.apracing.com/info/product...c%2E_1371_1060

fiyatı bayağı yüksektir ingilterede £2000 filan
    Alıntı alpay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    detay derken nasıl daha iyi bir fren sistemi yapabilirim mesela stoptech marka balata ve disk kullanıyorum başka önerilebilecek balata veya disk

bütçen yetiyorsa al bence 17 janta takabileceğin en büyük disk

bremboda 355x32mm 6 piston kitler var ama 18" jant gerekiyor

balata olarak friction değerlerini bakımından incelersek ebc red stuff rakiplerine göre çok güzel ayrıca fiyatıda feredonun 2/3 kdr filan, disk in bence markadan markaya pek değişiceğini zanettimiyorum çünkü markalar disklerle ilgili tekni bilgi vermiyorlar sadece slotted ve drilled olarak satıyorlar bazı markalarda drilled ve slotted oluyor, çelik fren hortumu ilk tepkiyi güzelleştiriyor ve uzun süreli frenlerde hissizleşmeyi iyileştiriyor, ben dot5 silikon esaslı yağ kullanıyorum tavsiye ederim,

alpay
    Misafir
    benim de yapmış olduğum araştırma balata üzerine yoğunlaşıyo cumartesi balatalarımı değiştirecem stoptech marka düşünüyodum baya iyi dediler o yüzden acil yonden araştırma içerisindeyim çelik fren hortumları para etmiyo onlarıda değiştirecem hazır 0 dan bişi yaparken iyi olsun diyorum dot5 silikon esaslı yağ dediğin kıvam olarak biraz daha kalın bir yağ ama benim araca olurmu acaba

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim de yapmış olduğum araştırma balata üzerine yoğunlaşıyo cumartesi balatalarımı değiştirecem stoptech marka düşünüyodum baya iyi dediler o yüzden acil yonden araştırma içerisindeyim çelik fren hortumları para etmiyo onlarıda değiştirecem hazır 0 dan bişi yaparken iyi olsun diyorum dot5 silikon esaslı yağ dediğin kıvam olarak biraz daha kalın bir yağ ama benim araca olurmu acaba
    saxo vts nin orjinalde dot 4 dü ben dot5 koydum ama şunu diyip bütün fren sistemindeki yağı boşaltıp temizlemen gerekiyor biz kompresörler hava bastık içine karışmaz çünkü iki yağ bildğin ölüm sebebi olur allah korusun

balataların friction değerlerine bak bence tabi cadde balataları arasında en yüksek olanını alabilirsiniz ben olsam en azından öyle yapardım

alpay
    Misafir
    şu an bu balatayı kullanan arkadaşım var s2000 ni var gayet memnunum diyo eskilerine gore kafm çok karıştı

alpay
    Misafir
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxo vts nin orjinalde dot 4 dü ben dot5 koydum ama şunu diyip bütün fren sistemindeki yağı boşaltıp temizlemen gerekiyor biz kompresörler hava bastık içine karışmaz çünkü iki yağ bildğin ölüm sebebi olur allah korusun

balataların friction değerlerine bak bence tabi cadde balataları arasında en yüksek olanını alabilirsiniz ben olsam en azından öyle yapardım
    ok araştırayım biraz

alpay
    Misafir
    evet fren balatalarını değiştirdim stoptech marka olarak baya da iyi oldu tavsiye ederim herkeze

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orj.balata taktırdım serviste lastiklerim yeni adrenalin yinede hoş degil ne kadar basıyorsan o kadar duruyor westikhouse yokmuş gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)