hayır yeni doblolarda arkalarda makas yok![]()
hayır yeni doblolarda arkalarda makas yok![]()
Ben birde tekerlerklerin çok içerde olmasından şikayetçiyim. Spacer ile biraz dışarı almak lazım sanki...
916 V6 Turbo
Hazır bu ticarilerin alçaltma konusu açılmışken, makaslara ne gibi bi güzellik yapabilirz ?
ride or die
sordum parçacılara ama herhangi bi araçla uyumlu değil dediler amortisörler için..
parça numarasıda yalan oldu sanırım
konuyu hortlatiyim
alfa 159 un alt takımı birebir aynıymış diye söylediler hatta sahibindende bi doblo var aracı basmışlar o arkadaş öyle söylüyo ama işlem yaptırmışmı ekstra bilmiyorum.araçta bu
Fiat Doblo Premio 2011 Model 34.000 TL
servisede birmotada sordum alfa 159 la uyumluymuş diye ama servisteki arkadaşlar uyumlu olmadığını söylediler.
ne yapmak lazım şimdi 400tl verip 159 yayı alıp denicez olmadı yayları çöpe mi atıcaz
varmı bu konuda bir değişiklik
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ilk önce çıkma bi tane 159 yayı alın onu deneyin eğer uyuyorsa spor yayını alın![]()
pahalı bi çözüm
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Spor yay alıp olm ayınca satılma ihtimali var.. Oem yaylar zor satılır![]()
...
Fiat Doblo Combi 1.6 Multijet Premio 2011 Model 35.500 TL
Sahibine mesaj atın belki söyler tatmin edici bir yanıt..
horrtlatmışım konuyu![]()
Kestirdigim yaylari satacagim arkadaslar orjinale donuyorum cunku araci abim kullaniyor artik. İsteyen olursa vereyim yaylari.ortalama 5-6 cm dusuruyor
bu konuda bi gelişme varmı bende yay arıyorumda![]()
şu yay olayına bi çare bulunamadı bende 2011 arkası makaslı olanlardan var leylek gibi dolasmaktan cok sıkıldım![]()
Yeni doblo'dan bizde aldık. Spor yay basıklık için olmasada kullanım rahatlığı için kesinlikle çıkmalı.. Biraz hızlı dönüncve bir yerden kasa tekerlerin üstünden kayıp gidecek gibi yatıyor koca araba, insanı korkutuyor. Yayları o kasa için tasarlamamışlar sanki
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)