beyaz lenso hakkaten 10 numara
Printable View
beyaz lenso hakkaten 10 numara
7j genişliğinde 17 aldıysan :)
ups kargodan takip ederken bi baktım kamyon istanbul içinde.Kargoyu aradım pazzartesi teslim dio.Hemen bastım dağıtım noktasına elden almak için.Aldım geldim kolilerden çıkarıyorum şimdi.Birazdanda temizlemeye girişicem:D
Bu arada 7j dediğimiz enine olan genişlikmi?yani normalden incemi kalınmı oluyo bu?iyi mi kötümü özetle:D:D
7j enine genişlik, 7" oluyor işte , orj 15 ler 6j dir :)
iyi yanı çamurluklara sürtme yapma ihtimali düşer 7j ile, zaten 7 ve 7,5j var bildiğim kadarıyla büyük çoğunlukta 17 jantlarda.
hadi gözün aydın Ahmet en yakın zamanda arac üstünde görmek istiyoruz :)
güzel seçim. taktıktan sonra bi beylikdüzü buluşması yapalım komşu :) görelim nasıl olmuş.
valla çok güzel ahmet hayırlı olsın araç üstündeki fotolarını merakla bekliyorum bende :)
Perşembe günü istanbuldayım :D Canlı canlı fotolar çekelim iki arabada ve hangi siyaha daha çok gitmiş diye anket açalım :p
o güne kadar lastik bulup takabilirsem memnuniyetle:D , o da olmadı haziran 20lerden sora komple ankaradayım (bi önceki postta ciddiydim belki işe girme durumlarım var ankarada, komple ankaradayım yani:D) sende ankaradaysan yazın da bol bol çekeriz yayınlarız:D
bu arada ben bu jantın kolları bi modele benzeticem benzeticem çıkaramıyorum.Bilinçaltında hep bi astra H çıkıyo.Siteden , çevreden tanıdık bu jantın kollara benzeyen jantlı bi astra h kullanıcısı varmıydı?
bbs nin modellerine benziyor. Sonra csl jantının kollarının daha sıkını düşün bende benzettim çok o safayı geçtim ama :D
----
Ben ankaradayım yaa jant kardeşliği yaparız foto resim video :p
Perşembe günü cidden gelcem takarsan eğer görüşelim uyarsa. Olmassa ben misafir edemem seni kardeşim dersen ankaraya gelince ben misafir ederim :D
etmemmi ayıpsın ,ama okulun sıkışık sakat zamanına geldi biraz ,perşembe biri sabahtan biri öğleden sonra iki sınav var 6 da biter ikiside.O saatlerden sonra mecidiyeköy civarlarında olursan görüşelim , Benim araba sabahtan itibaren alisamiyenin otoparkta olur bi terslik olmazsa.E5 in hemen karşı tarafında da okulum var haliç üni.
Satılık rpfBİR vereyim. enkei olsun, hafif olsun, kaliteli olsun ;)
Jant alındı zaten ;)
Ama buda enkei ye yakın ağırlıkta. 8kg den fazla değildi ve benimki 18'' bu dahada hafiftir ;)
Yanlız ahmet jant ne kadar hafif olursa yumuşaklığı o kadar artıyor ve dikkat katsayında o kadar artmalı :D Bende söylemesi kullanan birisi olarak ilk uyarımı yapayım sana