beyaz lenso hakkaten 10 numara
ups kargodan takip ederken bi baktım kamyon istanbul içinde.Kargoyu aradım pazzartesi teslim dio.Hemen bastım dağıtım noktasına elden almak için.Aldım geldim kolilerden çıkarıyorum şimdi.Birazdanda temizlemeye girişicem
Bu arada 7j dediğimiz enine olan genişlikmi?yani normalden incemi kalınmı oluyo bu?iyi mi kötümü özetle![]()
7j enine genişlik, 7" oluyor işte , orj 15 ler 6j dir
iyi yanı çamurluklara sürtme yapma ihtimali düşer 7j ile, zaten 7 ve 7,5j var bildiğim kadarıyla büyük çoğunlukta 17 jantlarda.
hadi gözün aydın Ahmet en yakın zamanda arac üstünde görmek istiyoruz![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
valla çok güzel ahmet hayırlı olsın araç üstündeki fotolarını merakla bekliyorum bende![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Perşembe günü istanbuldayımCanlı canlı fotolar çekelim iki arabada ve hangi siyaha daha çok gitmiş diye anket açalım
![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
bu arada ben bu jantın kolları bi modele benzeticem benzeticem çıkaramıyorum.Bilinçaltında hep bi astra H çıkıyo.Siteden , çevreden tanıdık bu jantın kollara benzeyen jantlı bi astra h kullanıcısı varmıydı?
bbs nin modellerine benziyor. Sonra csl jantının kollarının daha sıkını düşün bende benzettim çok o safayı geçtim ama
----
Ben ankaradayım yaa jant kardeşliği yaparız foto resim video
Perşembe günü cidden gelcem takarsan eğer görüşelim uyarsa. Olmassa ben misafir edemem seni kardeşim dersen ankaraya gelince ben misafir ederim![]()
etmemmi ayıpsın ,ama okulun sıkışık sakat zamanına geldi biraz ,perşembe biri sabahtan biri öğleden sonra iki sınav var 6 da biter ikiside.O saatlerden sonra mecidiyeköy civarlarında olursan görüşelim , Benim araba sabahtan itibaren alisamiyenin otoparkta olur bi terslik olmazsa.E5 in hemen karşı tarafında da okulum var haliç üni.
Jant alındı zaten
Ama buda enkei ye yakın ağırlıkta. 8kg den fazla değildi ve benimki 18'' bu dahada hafiftir
Yanlız ahmet jant ne kadar hafif olursa yumuşaklığı o kadar artıyor ve dikkat katsayında o kadar artmalıBende söylemesi kullanan birisi olarak ilk uyarımı yapayım sana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)