Aracının üstünde sportcontact 3 gelecek
Şu anda en iyi lastiklerden biri
Öyle düşündüğün gibi çakma 4 mevsim lastiği gelmiyor, bende şaşırmıştım reno nası paraya kıyıp koydu bu lastikleri diye
Aracının üstünde sportcontact 3 gelecek
Şu anda en iyi lastiklerden biri
Öyle düşündüğün gibi çakma 4 mevsim lastiği gelmiyor, bende şaşırmıştım reno nası paraya kıyıp koydu bu lastikleri diye
ehehe konig feather ler kac kilo acaba
ılkay kafama soktu kafamada cok yattı valla fıyat olarak da cok iyi bide tam istedigim advan rz tarzında
Mapped by DR.ECU
toyo t1r bakarım kanka ben olsam, kumho da akıl çeliyor ama![]()
bizim meg3 te conti'ler bitince mişlen takmış abim, gayet güzel tutuodu vallaerken bitmesi bence problem deil lastiğin ama bitene kadar tutunması çooooook daha önemli ve hiçbi bridgestone da böyle bi özellik görmedim ben bugüne kadar
![]()
iyi lastik çabuk biter derler beyler bu konuda ben michelin pilot sport 2 ye tutuklu kaldım ısınınca inanılmaz yol tutuşlara şahit oldum 2 sene oldu bazen hala şaşırıyorum
ben olsam ya potenza alırım yada continental sportcontact3 alırım. Ancak o kadar para çıkılmayacaksada kumho değilde ya hankook yada toyot1R alırdım.
Marshall kumho hankook toyo hepsini kullandım. hankookla toyo diğerlerine göre çok üstün. Sanki toyoda biraz hankookdan üstün gibi geldi bana.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
ithal ürünlerde toyo en iyisi ama marka alacaksan bridgestone türkiye yol şartlarında ..micheline gelince 30000de ben gitmicem diyo.ben kendim lastikçiyim toyodan şaşmam kumho marshall felan hikaye hepsinde naylon karışımı oranı yüksek ...en uygun fiyat ile en verim alabileceğin lastikte maxxis ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)