standart volvo s40 debrayajını bronz yapmak istiyorum sorunsuz yapabilecegim yer aşağı yukarı maliyet ne kadardır bi yardım alayım arkadaşlar![]()
standart volvo s40 debrayajını bronz yapmak istiyorum sorunsuz yapabilecegim yer aşağı yukarı maliyet ne kadardır bi yardım alayım arkadaşlar![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
hazır sökülecek bari bronz yaptırayim dedim biraz güç ekleyecez iyi olur dedik
araba t4 ayrıyetten
yuh hiç bu kadar hızlı konu taşınırmı 3 dakka bakmadım be![]()
ekliyeceginiz guc ''biraz'' sa kendi debriyajında sorun cıkacagını sanmıyorum.
bronz balata sehir ici kullanımda insanı daraltır vede yorar.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
abi ankara ve istanbulda yapan yerler var tahmini ücrt max 400 500 liraya cıkar ben burda 250 ye yaptırmıstım en son ankaradaki yapan şahin abi teli:05559651633 ararsan sana detaylı bilgi verir profosyonelce yapıyo ben senelerdir kullanıyorum cokta memnunum
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bronz un rodajını insan gibi değil hayva gibi yapacaksınki otursunoturduktan sonra ne titreme kalıyo ne sertlik
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
arkadan iterlerde alıstıktan sonra daha az titretiyo diye duymustum dogrudur,ben bi subaruya yaptırmıstım bide saxoya subaruda zaten Allah lık cok titretiyo alıstıktan sonra bile gene titreme yapıyo saxoda aynı sekildeydi,subarunun şanzuman narin oldugu icin hayvani bi rodaj pek mumkun olmuyo![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
bende daha önce ki aracıma yaptırmıştım o da saxoydu çok rahatsız olmuştum titreme sorunundan sonra orjinaline dönmüştüm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)