User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Amortisor sorunsalı

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÖNDE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada bi abimin kia cerato aracı var yay istio ikinci el zor bi ihtimalde sıfır arıyoruz orjinal jantlarıyla kullanıcak sence 3.5 lukmu 5 likmi ?
    mümkünse , varsa tabikide 5lik ama bulamadım ben.gerçi baya aceleye getirdim , çünkü takmasam uzun yola çıkıcaktım ve adımgibi eminim şuan yaptığım ne varsa hepsinden vazgeçicektim sonrasındada ,, o gazla başlamak için bayada kazıklandım ,, ama yay şart , gerçekten katkısı var yol tutuşa.

ÖNDE-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın orjinalinde 16inc. ler var 3.5luk düşürmezmi acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÖNDE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın orjinalinde 16inc. ler var 3.5luk düşürmezmi acaba
    yuvarlanma çapı bendeki 15'' tenekelerle aynıdır yanak dardır sadece ,, o haliyle çamurluk-lastik arası 4 parmak girerken 3,5yay+1bakla kesik hali 1 parmak falandı , resmi aşağıda..

kesme biçme riskini göze alırmısınız bilemem ama 5 lik bulamadıktan sonra 3,5luğu direkt takıp çok bişey beklemeyinn bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada özlemişim tenekelerimi farkettim sayende ,, kış gelsede karda yan yan takılsak yine

ÖNDE-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla cok saol ya baya rahatlattın beni araban iyi bi örnek oldu bana yayları kesmicez direk takıcaz bulabilirsek 5 lik bulamazsak 3.5 luk takıcaz artık bu arada yay takıcagımız araçta siyah yarın fotoyu gösterim hemen cok teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdiki aklım olsa ebay den de olsa eğer üretilimişse bi şekilde 5 lik takmaya çalışırdım...ama hiçbişe bulamasam 3,5 luğu kesermiydim??evet keserdim çünkü corsa c falan gibi orjinaldede alçak bi araç değil , bu hali bile çok yüksek geliyo bana.Aynı işlemi belki ona yapsam tam tur dönmezdi önleri ama şuan altı vurma falan sıfır bu haliyle.

bu arada geçen babamınn arkadaşı geldi meganeII hb ile.. o nası bi leylekliltir arkadaş , ön çamurluğa kafam giricek nerdeyse , bi karışa yakın ,,, meganeII düşürenlere helal olsun valla

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En yumuşakta kullanım patlama olasılığını arttırır. Yanlış hatırlamıyor isem en yumuşakta kulanıldığında koninin garanti prosedürü işlemiyor. Yumuşak-orta kullanmak idealdir.
    Yumuşağı bile sert koninin. Ben en sertte kullanıldığında patlıyor diye biliyorum. Çok uzun zamandır, yaklaşık 60000 kmdir, bir sorun yaşamadım. Türkiye'nin yolları ***** her an yaşanabilir o ayrı. Ayrıca biraz araştırma ve üstüne eklenecek bir miktar farkla arkalarında üstten ayarılısını alabilirsiniz. Satıcılar genellikle ellerindeki malı satmaya çalışıyorlar. Internetten biraz araştırmak gerekiyor zaten katalog var...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)