buraya yazıverde herkes öğrensin![]()
Bekliyoruz merakla![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Çok araştırdım. Elin gavurunda para var, hangisi iyiyse onu alıyordur, bakalım onlar ne alıyor dedim. Neredeyse tüm honda forumları bu konuda hemfikir ki en güzel setup eibach yaylı ground control coil springs + koni yellows.
K sport alan 32 kademe sertlik ayarının homojen dağılmadığından şikayetçi, skunk2 alan yayından şikayetçi, vs vs... Ama ground control + koni yellow ayarlı amortisör kullanıp şikayet edeni görmedim.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Benim bir önceki setup blistein ve eibach 3.5 tu. çok stabil ve keyifliydi ama artık kafama göre yükseltip alçaltmak istiyorum onun için D2 takılacak. Kimseye tek tek pm ile aynı şeyi yazamayacağım saklayacak bir şey de yok arkadaşımdan aldım 2. el. Fiyatıda bedava![]()
Tolga ne guzel bi arkadasmis o ya
Eski setup da iyiymis senib aslinda
Eski amortisorlerin duruyosa dusunur aslinda biraz daha hesapli olur coilden hem
Bu arada ksportta tek sikayet 32 kademe sertlik ayarinin homojrn dagilmamasiysa yerim oyle sikayetiben zaten gunluk en yumusak gazlamalik en sert seklinde 2 kademede kullanicagim icin sikinti yok
![]()
layyynn rex'ciler çete misiniz ortak bir konu bulunca doluşmuşsunuz hemen
rex'e coil güzel gider, az da kamber vermeyi unutma Can
Tolga bahsettiğin setup'ı taktıktan sonraki görüşlerini bekliyorum, ben de merak ettim![]()
Simdilik oem amortisor ve bomz coil ( ahmet marka) coil yay.
Alabilirsem bi coilover alcam ama butce tukendi malesef![]()
Can dediğim gibi eski setuptı blistein ve eibach. Blisteinları başka amortisör bulamadığım için eski EF civice eibach yaylar ile takmıştım. Satarken hiç aklıma gelmedi sökmek öyle verdim. Crx üzerinde şuan eibach yay , amortisörler tokiko diye hatırlıyorum.
üzerinden çıkan yay ve amortisörlere bakayım bi tolga coile param kalmadı gibi ama arka amortisöre ihtiyacım var benimkiler patlak durumda sanırım
eibach lar 5 lik ise ayarlı yaydan da vazgeçebilirim![]()
eibach 3.5 luk aracı getirince veririm amortisörleri eğer ihtiyacın varsa ayrıca orjinal bir takım yay ve amortisörde var elimde ama onlarda istanbulda kaldı![]()
Konuyu hortlatayım dedimCan ne yaptın ne taktın bu konudaki paylaşımlarını bekliyoruz.
Cem abi ground control demiş ama onu takınca hoplamalarda zıplamalarda yerinden çıkma olayı oluyor mu onu merak ettim?
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
yolu daha iyi tutması için oturması için koni+eibach işini çok çok görecektir..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)