Suankı Jant Rengım Alımnyum Rengı gıbı Jantlarımı Boyatıcam Aklımda bu 5 renk var sadece Yardımlarınızı Beklıyorum. Araç Gümüs Gri Yeşilde var seceneklerde ama pek sıcak bakmıyorum Haberınız olsun
![]()
![]()
![]()
Suankı Jant Rengım Alımnyum Rengı gıbı Jantlarımı Boyatıcam Aklımda bu 5 renk var sadece Yardımlarınızı Beklıyorum. Araç Gümüs Gri Yeşilde var seceneklerde ama pek sıcak bakmıyorum Haberınız olsun
![]()
![]()
![]()
yanık eksoz uçlarındaki mora boyat, araban patlar resmen
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
özellikle 3. resimdeki jantın bijonlarının rengine boyatabilirsen tek olursun...
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
(bkz:anket bu ama yazmadan da duramam)
orjinal renkleri o jantı göstermiyordu zaten boyamak güzel düşünce
4 ya da 5 diyorum
kücüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum
00' Civic 1.6IES
bronz kullandın arabamı gostermedı dedın sana yesıl dıyorum pişman olmazsın
www.honda-tech.com
Jumbo sen ordakilerden sadece bronz olanı yapabilirsin dierlerinin boyası değişik bi sistemle boyanıyo resimlere aldanma ... Renk seçenegim kesinlikle mavi..
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)