arkadaşlar 215*45*17 ebatında lastik alacağım.kimisi TOYO T1R diyor yada bunun bi üst modeli ismi aklıma gelmedi şuan.kimisi de KUMHO ECSTA MX diyor.kuru durumu iyi gibi de yaş zeminde bu lastikler nasıl? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
arkadaşlar 215*45*17 ebatında lastik alacağım.kimisi TOYO T1R diyor yada bunun bi üst modeli ismi aklıma gelmedi şuan.kimisi de KUMHO ECSTA MX diyor.kuru durumu iyi gibi de yaş zeminde bu lastikler nasıl? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
kardeş ben kumho kullandım ıslakta ve kuruda gercekten çok iyidi çok memnun kaldım tavsiye ederım
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
kumho ku31 icin yorumlar nasil?
mx15 ve ku19 kotu asfaltta tavsiye etmem ben ama iyiasfaltta mx15ler fena tutmuyor..
yagmurda ikisi de le$..
toyo t1r bulabilirsen hankook gine bulabilirsen federal ss 595
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
bencede toyo
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
toyo kullanmadım ama uzun zaman değişik araçlarımda ku31 kullandım memnun kaldım yine lastik alcak olsam ku31 alırım
KU31 den çok daha iyidir T1R.Sakın kumho ecstra falan alıyım demeyin hangi arabada kullanıcaksınız bilmiyorum ama makine biraz güçlüyse sardırmaktan başka bir bka yaramaz.
Saki ıslak zemin için kafanıza takılan şeyler var gibime geldi.Ğer öyleyse Toyo CF1'i tavsiye ederim dikkat çeker şekilde ıslak kabiliyeti var ve sessiz bir lastik.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)