4. resimdeki jantlar sizce 16 inç mi 17 inç mi. sitenin birinde aynı jantın 16 inç liği satılıktı. Eğer buda 16 inçse güzel duruyor baya alınabilir.
Printable View
Doucum gordgn 33 plakali olanin icinde tam 4 kisi vardi muhtemelen bagajida doluydu arkasi cok dusuk die bnde takildm pesine ama dedigim gibi 4 kisi + olasi yukluydu :) ben ne önun ne arkanin dusuklugunden memnun degilim on arka en az 2 cm daha dusmeli...en sonunda dogrycam yaylari kurtulcam..
Emre abi sen h&r mi takmıştın?
Aynen kardesim ama emirhandada sanirm h&r 3.5 war havasndnmidr suyundanmidir rengndenmidir nedir daha dusuk duruyor bu arada 5 ay oldu daha adam gbi bi tane resmini cekemedim arabanin...
Fena hortlatmışsın konuyu :hehe: Bende diyodum kim topic açtı
Ben çok memnunum valla, hem konforlu hem yüksekliği ideal.
Viraj performansı çok iyi özellikle. Optimum bir şekilde şu anda günlük kullanım için yeterli bence.
Amaç show-off ise ya da pist kullanımı ise, yay değil coil öneririm, üstündeki amortisörlerden fazla bir şey beklememek lazım.
Ama günlük kullanım için hem yol tutsun, hem orjinal yaylardaki saçma yüksekliği gitsin, hem de günlük kullanımda konforlu olsun isteniyorsa kw. h&r da o konforun olmadığı kesin :hehe:
Yol tutuşunu ise kıyaslayacam aynı jant ve lastik kombinasyonundaki başka bir Megane ile, yakın zamanda yazarım.
aldığınız yaylarda dizel-benzin yada 5 kapı-coupe farkı olabilir mi abi belki o yüzden farklı duruyordur ikinizinki?
Olabilir ama ikimizinde kutusunda megane coupe yazio bnzin veya dizel diyede bi ayrim yoktu diye hatirliyorum.bnm daha buyuk sorunlarim war su motorun sesini kesmm lazim ilk is :)
Motor sesi mi?
İçeriye gelmiyo valla :hehe:
Arabani baskasi kullansin sole bi basarak gitsin,gecen gun ewin önunde gokiye werdim nasi bi dizel sesi var anlatamam yarin serwisi ariyip motor kapagi,kaput alti ne warsa alicam artik ciddi rhtsz edio bni birde golfte denedik motor kapagi inanilmaz aliyor sesini...
anlamadım bende valla abi :)
dışarı giden motor sesi ciddi sorun gerçekten..
type-r dan sonra çok güzel geliyo bana o ses günlük kullanımda :D
type-r resmen işkence günlük kullanımda
Ahaha benide m3 un viziltisndan snra cok rhtsz edio , yrn sabah yine iskence ta ta ta ta ta ta :)