Bizim aracı en kısa zamanda cekıp koyarım fikir olsun dıye 3.5 h&r ve nam uygulama yaptı..
bize göre gayetde güzel oldu sizlerede fikir olurr
DynoDynamics in Ecutuned
2 cm diyor ama benim ön de arka da tam 3 cm düştü
İmzamdaki Tarık'ın eski arabası 207 gt de 5 cm lik eibachlar vardı, bu şekilde kıyaslayabilirsin. Çokta yüksek durmuyor aslında bu halde.
Ben özellikle yay konusunda en düşüğü seçmedim, konfor benim için ön plandaydı çünkü 7/24 kullanıyorum ve her türlü yola girmem gerekebiliyor.
Sadece aracın orjinal yaylarıyla suv gibi aşırı yüksek duruşundan kurtulması benim için yeterliydi.
Dou tr de yok ben nette gordumBenim gordgum on tarafi daha cok dusuruyo 1 bucuk parmak mesafe var H&R da kw de de olemi oluo yoksa benm goz yanilmammi?
Mapped by DR.ECU
Ben h&r lı gördüğümde ön bana resmen aynı geldi, belki yarım cm daha düşüktür ama daha fazla düşük olacağını sanmam.
Arka baya farklı yalnız h&r da baya alçak.
eibach'den bahseden yok hiç gayet sağlam düşürdüğünü duydum konforuda oldukça iyimiş ( eibach'ler hep öyle gerçide) eliftuning sitesinde gözüküyor güwenilir bir sitemi arkadaşlar sizce?
Golf MKVII 1.6 Tdi
Nasi megane III icin eibach yaymi var ?
Edit: Harbiden varmis yau yeni cikti ozamanNeden 4 cm yapmazlarki ya
15 mm dusuruyormus direk coupe 1.5 diesel icin uretilmis yay. Her motor secengi icin ayri uretilmis. coupe ve 5 kapilardada farkli uretilmis. Ama cok az dusuruo ya 15mm ne ki ?
Mapped by DR.ECU
Hocam takar takmaz foto istiorm gozunu seviiimyalniz fiyat biraz pahali gibi bence 350 300 arasina bulunabilir.
kw coil variant 1
eibach 30mm
H&r 35mm
http://s5.directupload.net/file/d/2187/slsxcaii_jpg.htm
(1.9 dci)
![]()
Mapped by DR.ECU
Valla bende Dou kardeşimin tavsiyesi ile kw yay taktım.. Benimde önceliğim konfordur.Fazla düşüremem her türlü yola giriyorum arabayla.. Şu an cidden çok memnunum..
Doğukan görünce daha ayrıntılı yazar, sanırım normal fiyat. 1-2 hafta sonra ben de aynı yerde taktıracağım yayları, 3.5 luktan vazgeçtim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)