Arka fazla dustu....

Thread: Arka fazla dustu....

1. VWci's Avatar

VWci said:

Arka fazla dustu....

Bugun koni ve vogtland 35 mm taktirdim fakat arka taraf one gore fazla dustu....bunun sebepleri ne olabilir ? nasil ikisine de ayni dusurme oranina getirebiliriz..?

2. gökan's Avatar

gökan said:
    anlamadım ıkı farklı yaymı aldın nasıl yani?
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

3. VWci's Avatar

VWci said:
    yaylar ayni kutudan cikti.....uzerindeki numalar silikte olsa okunuyordu kontrol ettim vogtland ne diyorsa o yani...mesela soyle ornekleyeyim sana...

onler 30 dustuyse arkalar 45mm dustu gibi...

4. nitrO_Oxide's Avatar

nitrO_Oxide said:
    yayı aldığın yerle iritbata gec bence bazen cok sacma hatalar oluyor
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

5. gökan's Avatar

gökan said:
    kardeşim burda bı hata var acaba bı yay dahamı kısa önunkılerı arkaya takmış olmayasın kardeş
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

6. tipo16v's Avatar

tipo16v said:
    Quote Originally Posted by VWci View Post
    Bugun koni ve vogtland 35 mm taktirdim fakat arka taraf one gore fazla dustu....bunun sebepleri ne olabilir ? nasil ikisine de ayni dusurme oranina getirebiliriz..?
    Seninkinden daha ağır motoru olan versiyonada aynı yayı kullanıyor olabilir. O zaman yapıcak fazla bişi yok...
    http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
    __________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________

7. VWci's Avatar

VWci said:
    arkadaslar bugun lastikleri soktum arka uzerideki kod dogru.....yaylar on arka da farkli...yani on yaylari arkaya uymaz.....biraz zaman gecsin bakalim onler daha oturur belki...

son bir sey daha sorayim sizlere su amotisorlerin parlak kismi cevreleyen plastik bir koruma var ya onu arkalara geciremedik...onlerin ki gecti....bunun bir zarari olur mu?

8. gökan's Avatar

gökan said:
    aracın fotosu varmı yay taktıktan sora o plastıgı taksaydınız gerı nedne olmadıkı
    www.honda-tech.com

9. Arka fazla dustu....

CanAwaR said:
    Quote Originally Posted by gökan View Post
    kardeşim burda bı hata var acaba bı yay dahamı kısa önunkılerı arkaya takmış olmayasın kardeş
    öyle bişey olması imkansız arkadaşım yayların oturdukları yerler we şekil şemal üzerine zaten olmaz ondekiler amortisörün çewresine geçer...

ooo bahsettigin hortum mu? ona göre sana bi çözümüm olacak. arkaya geçmeyen dedigin...

10. VWci's Avatar

VWci said:
    resim yok ama bugun aklima takildi o zimbirti....olmazsa bir giderim.....

11. VWci's Avatar

VWci said:
    Quote Originally Posted by CanAwaR View Post
    öyle bişey olması imkansız arkadaşım yayların oturdukları yerler we şekil şemal üzerine zaten olmaz ondekiler amortisörün çewresine geçer...

ooo bahsettigin hortum mu? ona göre sana bi çözümüm olacak. arkaya geçmeyen dedigin...
    helezona gecen hortum degil....amortisorun su parlak yerini orten bir plastik boru gibi bir sey var ya o.....