Hazır markalı ürün bulabilirmiyiz ?
Yoksa tornacıda mı yaptıracağız.
Takım maliyeti ne olur ve ustalığına
güvenilir Tornacınız var mı ?
Hazır markalı ürün bulabilirmiyiz ?
Yoksa tornacıda mı yaptıracağız.
Takım maliyeti ne olur ve ustalığına
güvenilir Tornacınız var mı ?
s40'*** jant takıyorsunuz...
o lanet olcuyle hıc ugrasmayın bence bende tornacılara yaptırcaktım sonra balans tutmaz fren tıtrer dıyıp kıllandırdılar yapmadım
normal torna tezgahı o iş için riskli, civataların deliklerinin hatasız delinmesi lazım ki, yük eşit dağılsın ve problem oluşmasın..
C eksen işleme özellikli CNC torna bulabilirsen, süper bir çözüm olur.. C eksenli tezgah her parçayı tornalar hemde civata deliklerini delebilir bir tezgahtır..
Forumda yok mu dur acaba CNC tornası olan? Bizde var ama C eksenli değil malesef o yüzden normal torna tezgahına göre pek bi avantajım yok bu flanşı işlemede![]()
Elimdeki mevcut 15 Spoonları değerlendirmek istiyorum
Accord da ?
Ya da 4X114.3 poryoyu delip gireceğim... Başka şansım yok gibi
Ya da poryolar değişecek ama çok maliyetli oluyor![]()
Fk'nın sitesinde dönüştürücü spacer'lar mevcutdu diye hatırlıyorum..İsterseniz bir göz geçirin..Türkce dil seçeneği mevcut fiyatlar makul..
sdr nıcklı kankım 2 cm kalınlıgında yapm ıstı 2 ad hafif alımınyumdan.. ıscılık harıc malıyetı 120 TL tutmustu.. topkapıda bu fıyata satılıyor fakat cok agır malzemeden yapılmıs..
cnc tezgahta yaptırın ben lagunama 4*100 ü 5*114.3 yaptırmıştım...
babamın jeepindede 5*112 den 5*120 yaptık ıkı arabadada sıkıntı olmadı laguna satıldı ama hala jantlar ustunde gecen gun gordum,jeepın hala ustunde jeeptekı 20 lagunadakı jant 18 di rotu bile bozulmuo arabanın...ben artık bıjon aralıgı deilde jant modeline bakıorum..hıc sıkıntı yasamadım ama sımdı tavsıye etmeyenler fılan cıkıcak 2 arabanın toplamı 100.000km olmustur.
Ae86 nın da ölçüsü 4x114.3 bestsi de 15 inc te37 replika var bende de 17 inc 4x100 4x114.3 te37 var. Forumda mertcan da te37leri satıyordu. Ben çok jant aradım bu ölçü için 6 ayda anca jant bulabildim. Mertcan satmadıysa bi bakın.
ebayde de şöyle şeyler var
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/25mm-...Q5fAccessories
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)