ahahaha pardon ya yanlıslık pepecupra yazdım.pardon.300 cok yahu.400 yay a verdik zaten.
Printable View
ahahaha pardon ya yanlıslık pepecupra yazdım.pardon.300 cok yahu.400 yay a verdik zaten.
ben hic 400 e yay almadiigm icin :) 250 300 takildim hep :)
ben spor yay tercihimin sebebi amortisorun standart kalio istedigin zaman orjinal yaylari takip leylek gezebiliosun muaynee derdi falan :icon_tup:
simdi mecburiyetten milden kisaltiyorum.. gel beraber yaptiralim indirim yaptiririz
vallahi iyi olur.
pmledim. 10 krktr
şimdi beyler siz neye karar verdınız ? aynı sorun benım arkadaşta var 5 cm yay önler düştü arkalar havada arac ek kasa sedan civic keseyım mı dıye dusunuyor ?
vallahi bulabilirsek uyguna yayı presletcez olmadı kestircez :)
tekirdağdasınız işte keşke buralarda olsaydınız sizinle gelirdim bende.
ee vardı senınle gelcek arkads gelmıyor mu ?
arıcaktı en son girmedi sanırım foruma bilmiyorum ya sabırsızlanıyorum :)
birde kafamda şöyle bir soru var spor yaylarımı kestirsem/presletsem orjinal yaylarımı
3.5 cm vogtland yaylarım var ön-ve arkadan 1.5-2 cm insin istiyorum şimdi bu kadarcık şey için sök tak kes vs risk'e girmekde istemiyorum amortisörlere diş açıp custom coil şeklinde yapıp kullananların fikirlerini alabilirmiyim genelde şuanki yüksekliğinde kullanıcam arada sırada yani ayda bir dip basıp gezicem :) sizce bir sıkıntı olurmu :)
eser abiylede konustum ben olmadı onunla halletcez.
bende namdan preslettim arabayı önler 5cm arkalar 4 cm ama suanda önler 6.30 oldu arkalar 550 falan. git gide düsüo araba:)) ancak konfor bakımından 6 cm spor yay taksam bu kadar olmazdı araçda halen esneme payı var.ama bozuk yolda tak tuk vuruo. ama esniyo yinede araba . yay denicem bide meg 3 e hr düsünüorum.
hortt... 1 seneye 1 ay kala konu hortlamış.. ;)
..........
şuna açıklık getireyim ısıtma ile press diye bişi yok zaten direk yayı koyuyor uzerıne basıncla sıkıstırıyor
Press oluyo işte kanka :)
e MEg 3 hb e HR takan yokmu? :)